{ Μουσική }

Νέα ταλέντα της κλασικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής

H τρίτη εκδήλωση από έναν κύκλο μουσικών παραστάσεων που εγκαινίασε φέτος ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ)


Κατηγορίες: Μουσική

Νέα ταλέντα της κλασικής μουσικής στο Μέγαρο Μουσικής
Δωρεάν

Χώρος: Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης
25ης Μαρτίου - Παραλία, 54646, Θεσσαλονίκη
Δείτε τη διεύθυνση στον χάρτη
Τιμή: από 0.00

Πότε: 15/04/2019
Ώρα έναρξης: 20:00

Μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και νεανικό ενθουσιασμό θα ζήσουμε στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης στις 15 Απριλίου 2019. Πρόκειται για την τρίτη εκδήλωση από έναν κύκλο μουσικών παραστάσεων που εγκαινίασε φέτος ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης (ΣΦΜΘ), όπου οι καλύτεροι σπουδαστές μουσικής, ηλικίας 6 με 30 ετών, με «όπλα» τα δοξάρια, τις παρτιτούρες, τα χέρια ή τις φωνές τους, παρουσιάζουν το εντυπωσιακό ταλέντο τους.
Στον κόσμο της κλασικής μουσικής η ανανέωση κρίνεται πάντοτε απαραίτητη, ώστε να φρεσκάρεται το ενδιαφέρον του κοινού. Η νέα γενιά των μουσικών –οι οποίοι φιλοδοξούν να διαδεχθούν τους διάσημους σολίστες— πέρα από ταλέντο διαθέτει μεγάλη επιμονή, διεκδικώντας δυναμικά τον προσωπικό της χώρο στο ανταγωνιστικό μουσικό στερέωμα.
Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης στέκεται δίπλα σε όλους αυτούς τους νέους μουσικούς, δίνοντάς τους την ευκαιρία αλλά και το βήμα να ξεδιπλώσουν την τέχνη τους στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
Τόσο η πρώτη (21 Ιανουαρίου 2019) όσο και η δεύτερη παράσταση (4 Μαρτίου 2019) είχαν εξαιρετική επιτυχία. Το ίδιο αναμένεται τώρα και για την τρίτη –και τελευταία για αυτή την περίοδο– όπου 15 νέοι μουσικοί θα παρουσιάσουν έργα Τσαϊκόφσκι, Μπετόβεν, Σένμπεργκ, Φίσερ, Ντομενικόνι, Σοπέν, Σαραζάτε, Μπελίνι, Πουτσίνι και Σούμαν.

Σύλλογος Φίλων Μουσικής Θεσσαλονίκης
Νέα ταλέντα της κλασικής μουσικής
Διοργάνωση: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΦΙΛΩΝ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΜΘ
Δευτέρα 15 Απριλίου 2019
Έναρξη: 20.00
Χώρος: Μ2 - Αίθουσα Μωρίς Σαλτιέλ
Είσοδος ελεύθερη με δελτία εισόδου
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___