Site icon Cityportal.gr

Νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε ταξιτζή στη Μυτιλήνη πως αυνανιζόταν όσο τη μετέφερε

Νεαρή φοιτήτρια κατήγγειλε ταξιτζή στη Μυτιλήνη πως αυνανιζόταν όσο τη μετέφερε
Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εφημερίδα «Τα ΝΕΑ της Λέσβου», νεαρή φοιτήτρια στη Μυτιλήνη έκανε μια σοβαρή καταγγελία σε βάρος οδηγού ταξί για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας. 
Η καταγγελία που όπως φαίνεται από το δημοσίευμα έγινε από το δικηγόρο της φοιτήτριας βρίσκεται στα χέρια της Εισαγγελίας και της Ασφάλειας. Όπως ήταν επόμενο έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση όχι μόνο στους κατοίκους του νησιού αλλά και στον κλάδο των επαγγελματιών οδηγών του νησιού που ενημερώθηκαν για το περιστατικό.

 

Η καταγγελία της φοιτήτριας
Νυχτερινές ώρες η φοιτήτρια κάλεσε ταξί με προορισμό προς το κέντρο της Μυτιλήνης. Ο οδηγός, ωστόσο, δεν ακολούθησε τη συνηθισμένη διαδρομή, παρά μπήκε σε στενά σοκάκια της πόλης. Λίγο μετά, ο οδηγός ταξί προέβη σε επίδειξη των γεννητικών του οργάνων και άρχισε να αυνανίζεται μπροστά της. Σύμφωνα με Τα Νέα της Λέσβου,  η φοβισμένη κοπέλα, παρέμεινε σιωπηλή μέχρι το τέλος της διαδρομής.
 
Ο δικηγόρος της φοιτήτριας έχει δώσει τα στοιχεία του οχήματος και πλέον είναι εύκολο να εντοπιστεί ο οδηγός ταξί. Εν τω μεταξύ, προς το παρόν, είναι άγνωστο εάν η εν λόγω αξιόποινη πράξη έχει επαναληφθεί και στο παρελθόν, με θύματα άλλες κοπέλες που δεν βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν το περιστατικό.
Exit mobile version