Νίκος Διαλυνάς

Νέες αποκαλύψεις Διαλυνά: Το κύκλωμα μαστροπείας «τρέχει» σε καλλιτέχνες των Αθηνών και πολιτικούς για κάλυψη

Σε νέες σοκαριστικές αποκαλύψεις για το κύκλωμα μαστροπείας (με έδρα τη Θεσσαλονίκη και πλοκάμια σε όλη την Ελλάδα) προέβη ο γνωστός ποινικολόγος Νίκος Διαλυνάς, μιλώντας στη zougla.gr.

«Σήμερα διετάχθηκε κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση από τον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Θεσσαλονίκης. Υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για πολλά πρόσωπα που εμπλέκονται στο κύκλωμα. Πέραν των στοιχείων που μου έχουν δοθεί και παρέδωσα, υπάρχουν και άλλα στοιχεία τα οποία κι αυτά θα τα παραδώσω. Η προσπάθειά μου είναι να εξαρθρωθεί το κύκλωμα, καθώς αποτελεί έναν μόνιμο κίνδυνο για την νεολαία της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μου έδωσε ο καταγγέλων-πληροφοριοδότης, ήδη το κύκλωμα έχει ενεργοποιηθεί από χθες και ζήτησε τη βοήθεια από τον καλλιτεχνικό χώρο των Αθηνών, από γνωστούς καλλιτέχνες καθώς και από ένα άτομο που ανήκει σε μία από αυτές τις οργανώσεις αλλά έχει έδρα την Αθήνα.

Η βοήθεια που ζήτησαν από το συγκεκριμένο άτομο είναι να ενεργοποιήσει τους πολιτικούς φίλους τους οποίους έχει, σε μία προσπάθεια να προστατευθεί το κύκλωμα. Οι πληροφορίες αυτές βρίσκονται σε έγγραφη καταγγελία, την οποία θα καταθέσω στην Εισαγγελία. Όπως και λοιπές πληροφορίες για άλλες δραστηριότητες του κυκλώματος σε άλλους τομείς».

Διαβάστε επίσης:Διαλυνάς – Θεσσαλονίκη: Έρευνα για τα στοιχεία περί κυκλώματος μαστροπείας

Εμπλεκόμενοι αστυνομικοί 

Ο κ. Διαλυνάς ανέφερε επίσης πώς στο κύκλωμα αυτό εμπλέκονται και αστυνομικοί, οι οποίοι υπηρετούν σε ειδικές υπηρεσίες, μία εκ των οποίων κατανομάζεται στην έγγραφη κατάθεση.

«Ένας λόγος που θέλω να τα καταθέσω άμεσα αυτά στην Εισαγγελία, είναι ώστε να ξέρει ότι το συγκεκριμένο τμήμα στο οποίο θα αποσταλλεί, αν αποσταλλεί εκεί, ενδεχομένως να υπάρξουν διαρροές».

(Ακούστε την τηλεφωνική συνέντευξη του κ. Διαλυνά εδώ)

Διαλυνάς – Θεσσαλονίκη: Ιδιοκτήτης πρακτορείου ταξιδιών στο κύκλωμα μαστροπείας

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως