Αμβρόσιος

Νέες προκλητικές δηλώσεις Αμβρόσιου

Αποκαλεί ηθοποιό «διαβολόπαιδο» και στοχοποιεί δημοσιογράφους

Ακόμη μια προκλητική ανάρτηση έκανε ο πρώην Μητροπολίτης Αιγιαλείας και Καλαβρύτων Αμβρόσιος στην οποία κάνει λόγο για «αμείλικτο πόλεμο εναντίον του» και για «ασεβείς υβριστές, δηλ. όργανα του Διαβόλου».

Ο ίδιος φαίνεται πως αναφέρεται στα επικριτικά σχόλια που δέχτηκε καθώς είχε συνδέσει το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, με το καρναβάλι της Πάτρας και είχε αναρωτηθεί, χωρίς ντροπή, εάν η τραγωδία αποτελεί… τιμωρία του Θεού. Μέσω ανάρτησής του στο ekklisiaonline.gr δήλωσε πως συγχωρεί τους υβριστές του και πως προσεύχεται για αυτούς.

«Να φωτίσει το σκοτεινό μυαλό τους, ώστε να κατανοήσουν, ότι η ελαχιστότης μας δεν ασχολήθηκε με τα θύματα της τραγωδίας, διά τα οποία άλλωστε εξεφράσαμε την συμπάθειά μας προς τους οικείους των, αλλά με το να δώσουμε απάντηση στο ερώτημα «ΓΙΑΤΙ, ΘΕΕ ΜΟΥ;», το οποίον διατυπώθηκε από μια ημερήσια Εφημερίδα των Αθηνών» λέει.

Σημειώνει πως «η επίθεσις των συγκεκριμένων Δημοσιογράφων των Μ.Μ.Ε = των οργάνων του Διαβόλου, εναντίον μας είναι όχι απλώς ΑΔΙΚΗ, αλλά ΔΑΙΜΟΝΙΚΗ!. Ο Διάβολος ενοχλήθηκε πολύ από τα λόγια μας και με δαιμονιώδη κακία κινήθηκε εναντίον μας! Στόμα, λοιπόν, του Διαβόλου έγιναν όλοι αυτοί οι υβρισταί μας».

Στο στόχαστρό του βρέθηκε και ο ηθοποιός Μιχάλης Ιατροπούλος, τον οποίο αποκάλεσε «διαβολόπαιδο» και στον οποίον απαντάει με τα εξής λόγιας:

«Αγαπητέ μου, Σεις πως γνωρίζετε τη μορφή του Διαβόλου;

Μήπως είσθε γέννημα και θρέμμα του Διαβόλου;

ή Μήπως δηλ. είσθε ΤΕΚΝΟΝ του Διαβόλου;

ή Μήπως είσθε εργάτης του Διαβόλου;

ή Μήπως είσθε εκπρόσωπος του Διαβόλου;

ή Μήπως είσθε συνήγορος και υπερασπιστής του Διαβόλου;

Και τέλος, Μήπως είσθε Δικηγόρος του Διαβόλου;

Πώς, λοιπόν, γνωρίζετε τη μορφή του Διαβόλου; Για να γνωρίζετε τη μορφή του Διαβόλου πρέπει να συνομιλείτε μαζί του! Να είσθε, δηλ. κάτι από όλα αυτά! Ψάξτε, λοιπόν, τον εαυτόν σας και τότε ελάτε να τα πούμε, ΔΙΑΒΟΛΟ-ΠΑΙΔΟ!».

Σημειώνει πως «απευθυνόμεθα, πλέον, προς τους καλής πίστεως Αδελφούς μας, για να υπενθυμίσουμε, ότι όχι μόνον στη Βραζιλία, αλλά και στην πόλη των Πατρών, στην πόλη του Αγίου Ανδρέου, στο εφετινό Καρναβάλι είχαμε φρικτά γεγονότα!

Είναι, λοιπόν, φανερόν και αυταπόδεικτον, ότι εμείς με όσα γράψαμε δεν στραφήκαμε εναντίον των θυμάτων και νέων ανθρώπων εκεί ψηλά στα Τέμπη, όπως θέλουν να γράφουν οι υβριστές μας, τα ΣΤΟΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ, αλλ’ εναντίον της αμαρτωλής Κοινωνίας, η οποία ξεχύθηκε στους δρόμους λατρεύοντας και λιτανεύοντας τον Διάβολο!».


Life 21 Μαρτίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως