{ Τελευταία νέα }

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Μήνυση κατά του ιατροδικαστή από τον Σύνδεσμό των Σύρων στην Ελλάδα

 

Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Νεκρό βρέφος στο Παίδων: Μήνυση κατά του ιατροδικαστή από τον Σύνδεσμό των Σύρων στην ΕλλάδαΜήνυση κατά του ιατροδικαστή από τον Σύνδεσμό των Σύρων στην Ελλάδα

Προσφυγή στα δικαστήρια κατά του ιατροδικαστή προανήγγειλε ο δικηγόρος του πατέρα του 11μηνου κοριτσιού που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή. 
Ωστόσο, ο ίδιος ο πατέρας δήλωσε σε συνέντευξή του ότι δεν προτίθεται να προσφύγει στη Δικαιοσύνη. Απαντώντας στην ερώτηση αν θα υπάρξει προσφυγή στη Δικαιοσύνη στην περίπτωση που ο ιατροδικαστής ζητήσει συγγνώμη ο κ. Μπάκρι απάντησε: «Του δίνω τρεις μέρες, 72 ώρες να ζητήσει συγγνώμη δημόσια για το κακό που έχει δημιουργήσει και για το λάθος αν θέλετε, απροσεξία. Αν δεν το κάνει αυτή την εβδομάδα, την άλλη εβδομάδα  φουλ επίθεση, να του δοθεί το μάθημα».
Το σκεπτικό της προσφυγής στη δικαιοσύνη
«Ξεκάθαρα θα το κάνω, ο πατέρας τους συγχώρεσε, πρωτύτερα έκανε κάτι δηλώσεις και ανέφερε ότι δικαιώθηκε αλλά εμείς, ο σύνδεσμος των Σύρων στην Ελλάδα θα το κάνουμε για να δώσουμε μάθημα ότι πρέπει να σκέφτονται πριν μας χαρακτηρίσουν βιαστές των παιδιών μας».
«Δυστυχώς βιάστηκε ο ιατροδικαστής και έβγαλε πόρισμα τις πρώτες ώρες και επέμεινε πως αναμφίβολα υπήρχε σεξουαλική βία στο κοριτσάκι. Ευτυχώς επέμενε η Ελληνική Αστυνομία, να ψάξει εις βάθος την αλήθεια και κατάφερε να βγει η αλήθεια» ανέφερε στον ANT1 ο δικηγόρος της οικογένειας.
Ο πατέρας επέμενε ότι οι γιατροί τον ενημέρωσαν πως το παιδί είχε πρόβλημα από τη γέννησή του και παρουσίαζε επιληπτικές κρίσεις. Ωστόσο, ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης επέμενε προκαλώντας σοκ με τις δηλώσεις του και την απόλυτη βεβαιότητα που είχε, πριν καλά καλά ολοκληρωθεί η ιατροδικαστική και αστυνομική έρευνα. Μίλησε για σεξουαλική κακοποίηση του βρέφους, εκδοχή που ανατράπηκε από την επίσημη έκθεση νεκροτομής, η οποία υποβλήθηκε γραπτώς στο Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.
 
 
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ