Γεωργία Μπίκα

Νέο πόρισμα: «Ανίκανη να αντιδράσει» το μοιραίο βράδυ η Γεωργία Μπίκα

Σύμφωνα με πόρισμα εργαστηρίου το οποίο δημοσιεύθηκε στον τύπο, η Γεωργία Μπίκα που κατήγγειλε βιασμό σε βάρος της τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς σε ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη, «δεν ήταν σε θέση ούτε να αντιδράσει ούτε και να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη μη συναινετικού χαρακτήρα» το μοιραίο βράδυ.

«Στις 22 Απριλίου 2022 η Γεωργία Μπίκα υποβάλλει αίτημα πραγματογνωμοσύνης και τοξικολογικής ανάλυσης δειγμάτων της τα οποία κατατέθηκαν στο εργαστήριο ToxLab που βρίσκεται στον αριθμό 7 της οδού Rue Jacques Cartier στο Παρίσι. Το συγκεκριμένο εργαστήριο είναι θεσμικός συνεργάτης και είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Εφετείο των Παρισίων, για το οποίο εκτελεί ειδικές έρευνες και αναλύσεις.

Στις 21 Μαΐου 2022 το εξειδικευμένο σε ιατροδικαστικές εξετάσεις ToxLab αποστέλλει στη Γεωργία Μπίκα τα τελικά συμπεράσματα από τις αναλύσεις των δειγμάτων που κατέθεσε. Οι ειδικοί σε ιατροδικαστικά θέματα επιστήμονες οι οποίοι ανέλαβαν την ανάλυση των δειγμάτων της Γεωργίας Μπίκα καταγράφουν στην αρχή του πορίσματος-έκθεσης που υπέβαλαν τα έγγραφα τα οποία είχαν παραλάβει για τις ιατροδικαστικές έρευνες που πραγματοποιήθηκαν από το ειδικό εργαστήριο της Βέρνης της Ελβετίας, αλλά και από τον καθηγητή του ΑΠΘ κ. Ράικο. Κάθε έγγραφο που παρελήφθη από το εργαστήριο στο Παρίσι καταγράφεται και αναφέρεται στο τελικό πόρισμα της 21ης Μαΐου 2022.

Αυτά ως προς τα τυπικά. Δεν υπάρχει λοιπόν καμία αμφιβολία ως προς την αξιοπιστία και το θεσμικό καθεστώς του εργαστηρίου στη Γαλλία στο οποίο προσέφυγε η Γεωργία Μπίκα και το οποίο διατηρεί άμεση σχέση και συνεργάζεται απ’ ευθείας με το Εφετείο των Παρισίων.

Οι επιστήμονες που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν τον φάκελο της Γεωργίας Μπίκα προέβησαν σε μελέτη εγγράφων, διερεύνηση προηγούμενων εξετάσεων και αναλύσεων, πραγματοποίησαν νέες αναλύσεις και υπολογισμούς με ειδικά λογισμικά, αξιολόγησαν προηγούμενα συμπεράσματα από το ελβετικό εργαστήριο και από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία της Θεσσαλονίκης.

Κατέληξαν, λοιπόν, σε μια σειρά συμπερασμάτων τα οποία επεξηγούνται και από έναν αριθμό επιστημονικών διαγραμμάτων.

Τα συμπεράσματα, όπως και το πόρισμα συνολικά, έχει μεταφραστεί επίσημα από τα Γαλλικά στα Ελληνικά. Παρατίθενται αμέσως παρακάτω τα συμπεράσματα αυτά και στις δύο γλώσσες ώστε να μην υπάρξει καμία απολύτως αμφιβολία για την αυθεντικότητά τους.


Δείτε τα συμπεράσματα και στα Γαλλικά:


Προκύπτει, λοιπόν, πως τα ξημερώματα της 1ης Ιανουαρίου 2022, και στο επίμαχο διάστημα πριν και μετά τις 04:00, η μέση τιμή αλκοολαιμίας του θύματος ήταν γύρω στα 3 γραμμάρια ανά λίτρο με maximum τιμή τα 4,46 γραμμάρια. Πρόκειται για μια εξαιρετικά σημαντική ποσότητα αλκοόλ στο αίμα.

Η συμπτωματολογία που παρατηρείται και αναφέρεται λεπτομερώς από τα γαλλικό εργαστήριο είναι:

Ανικανότητα βαδίσματος και αδυναμία παραμονής σε όρθια στάση.
Απώλεια μνήμης η οποία επανέρχεται μετά την αποβολή του αλκοόλ από τον οργανισμό. Η κατάσταση αυτή αποκαλείται ετεροχρονισμένη απώλεια μνήμης.
Ξεκάθαρη έλλειψη ικανότητας αντίδρασης σε εξωτερικά ερεθίσματα.
Ανικανότητα να προβάλλει αντιστάσεις σε γενετήσια πράξη μη συναινετικού χαρακτήρα.
Έμετος και πιθανή ακράτεια.
Πιθανότητα το άτομο να αποκοιμηθεί.
Οι Γάλλοι επιστήμονες του ειδικού εργαστηρίου τοξικολογικών εξετάσεων και άμεσου συνεργάτη του Εφετείου των Παρισίων παρουσιάζουν λοιπόν μια εντελώς διαφορετική εικόνα από αυτή την οποία κατέδειξαν και έλαβαν υπ’ όψιν τους η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Θεσσαλονίκης, ο καθηγητής Ιατροδικαστικής (ΑΠΘ) κ. Ράικος, η ανακρίτρια η οποία ανέλαβε την υπόθεση και τελικά η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα, η οποία συνέταξε πρόταση 60 σελίδων διά της οποίας ζήτησε η υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα να μπει στο αρχείο.

Το πόρισμα του γαλλικού εργαστηρίου διαψεύδει όλες τις εμπλεκόμενες ελληνικές αρχές και θεσμούς σε αυτή την υπόθεση. Αποδεικνύει πως το πόρισμα του ελβετικού εργαστηρίου της Βέρνης υπέστη μεθοδευμένη διαστρέβλωση από τις Αρχές που το διαχειρίστηκαν στην Ελλάδα. Καταδεικνύει, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα του άγριου βιασμού της η Γεωργία Μπίκα δεν ήταν σε θέση ούτε να αντιδράσει ούτε και να αντισταθεί σε γενετήσια πράξη μη συναινετικού χαρακτήρα (δηλαδή βιασμό) λόγω της εξαιρετικά μεγάλης ποσότητας αλκοόλ που είχε συγκεντρωθεί στον οργανισμό της. Για το φύλλο και το βάρος της Γεωργίας Μπίκα τα 3 και τα 4 γραμμάρια αλκοόλ ανά λίτρο αποτελούν τεράστια και επιφέρουν άμεσα όλα τα συμπτώματα που αναφέρει το γαλλικό τοξικολογικό εργαστήριο.

Προκαλείται, λοιπόν, μια σειρά από ερωτήματα που απαιτούν άμεση απάντηση από τους εμπλεκομένους φορείς, τις Αρχές και τα πρόσωπα που χειρίστηκαν και «διαχειρίστηκαν» την υπόθεση βιασμού της Γεωργίας Μπίκα.

Είναι φανερό πως απέφυγαν εξαρχής, με κάθε τρόπο, να εφαρμόσουν τις διατάξεις και τα πρωτόκολλα: Λήψη δειγμάτων αίματος. Άμεση λήψη δειγμάτων ούρων. Λήψη δειγμάτων DNA από τους κατηγορουμένους.

Είναι φανερό πως αγνοήθηκαν όλα τα στοιχεία που καταδείκνυαν πέραν πάσης αμφισβητήσεως πως η Γεωργία Μπίκα βρισκόταν σε φάση μεγάλης και παρατεταμένης χρονικά μέθης.

Αγνοήθηκε και το επίμαχο βίντεο που δείχνει την κοπέλα να επιστρέφει στο ξενοδοχείο ΜΕΤ κάνοντας οχτάρια.

Διαστρεβλώθηκαν -σκοπίμως, όπως φαίνεται- τα στοιχεία στα οποία κατέληξε το τοξικολογικό εργαστήριο της Βέρνης στην Ελβετία. Η υπηρεσία που διαχειρίστηκε αυτό το πόρισμα ήταν εκείνη της οποίας προΐσταται ο καθηγητής Ράικος.

Η ανακρίτρια όχι μόνον δεν έλαβε υπ’ όψιν της τα παραπάνω στοιχεία. Δεν ασχολήθηκε με τη διάσταση των συστηματικών παραλείψεων και ελλείψεων που παρατηρήθηκαν κατά τη διαδικασία εκ μέρους της Αστυνομίας και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας. Αντίθετα, με την ανοχή της κάλυψε όλες αυτές τις παραλείψεις.

Η εισαγγελέας Κυριακή Κλιάμπα αγνόησε όλα τα επιβαρυντικά στοιχεία τα οποία καταδείκνυαν ενοχή των αδελφών της οικογένειας Λεβέντη. Απέρριψε όλα τα στοιχεία που έδειχναν ότι η Γεωργία Μπίκα δεν είχε κανέναν έλεγχο του εαυτού της κατά το επίμαχο χρονικό διάστημα του βιασμού της.

Χρησιμοποιώντας απαράδεκτους χαρακτηρισμούς για το θύμα, κατηύθυνε την επιχειρηματολογία της προτάσεως την οποία υπέβαλε, έτσι ώστε πάση θυσία να επιτύχει να τεθεί η υπόθεση βιασμού στο αρχείο και να μη φθάσει ποτέ η δίκη αυτή στο ακροατήριο. Όλα αυτά για να μη διακινδυνεύσει την έκθεση στην κοινή γνώμη των αδελφών Λεβέντη ως δραστών βιασμού.

Έρχεται το πόρισμα του γαλλικού εργαστηρίου για να ανατρέψει τα πάντα και να καταδείξει το πόσο κατευθυνόμενη ήταν η προσπάθεια εμπλεκόμενων δημόσιων λειτουργών, αστυνομικών, δικαστικών λειτουργών, ιατροδικαστών, θεσμικών παραγόντων, αλλά και συγκεκριμένων ΜΜΕ, προκειμένου να παραμείνει στο απυρόβλητο η ισχυρή οικογένεια Λεβέντη, βασικός μέτοχος της Coca-Cola 3E.

Τώρα, τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη, η οποία καλείται να αποκαταστήσει τη χαμένη της τιμή και να καθαρίσει την «Κόπρο του Αυγεία» από τη Θεσσαλονίκη, όπου έχει στηθεί ένα νέο παρακράτος που στηρίζεται από το νέο παραδικαστικό του θεσμικού υποκόσμου.

Δείτε με προσοχή όλο το πόρισμα του γαλλικού εργαστηρίου τοξικολογίας ToxLab στα ελληνικά και στα γαλλικά».

Πηγή: zougla.gr

Διαβάστε επίσης:

Μπίκα: Τί απαντά για την υπόθεση της αυτοκτονίας του Γ.Π (BINTEO)

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως