Νέο «ξέσπαμα» Λατινοπούλου: «Φύσσας, Ζακ, Γρηγορόπουλος εργαλοιοποίηση νεκρών από την Αριστερά» (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε νέες δηλώσεις προχώρησε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, που έχει πολλάκις προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις με τις δηλώσεις της -μεταξύ άλλων- για τις γυναικοκτονίες και τα πρότυπα ομορφιάς.

Διαβάστε σχετικά

Αυτή τη φορά με αφορμή την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, στρέφει με ανάρτησή της στην προσωπική της σελίδα στο Facebook τα βέλη της στην Αριστερά, κατηγορώντας την ότι χρησιμοποιεί τους νεκρούς, που την εξυπηρετούν για την ατζέντα της, ενώ δεν δείχνει την ίδια «ευαισθησία» για τους νεκρούς της Μαρφίν, τα θύματα της 17 Νοέμβρη και τη Μυρτώ της Πάρου.

Μεταξύ άλλων η Λατινοπούλου αναφέρει σε βίντεο που ανάρτησε στο Facebook

«Με αφορμή την τραγική επέτειο της δολοφονίας του Γρηγορόπουλου θέλω να ασχοληθούμε με ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Τη μόνιμη εργαλειοποίηση αλλά και την εκμετάλλευση των νεκρών που βολεύουν την Αριστερά. Μην ξεχνάμε πως κάθε νεκρός που εξυπηρετεί την ατζέντα της γίνεται για την Αριστερά ένας μάρτυρας, ένα νέο αφήγημα που θα προσηλυτίσει κόσμο κοντά της.

Το ίδιο έγινε με τον Φύσσα, το ίδιο με τον Ζακ, το ίδιο φυσικά και με το παραπάνω με τον Γρηγορόπουλο. Εδώ έχουμε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις που η Αριστερά της επέλεξε για να αντλήσει δήθεν ηθικό πλεονέκτημα. […]

Η μητέρα του Παύλου Φύσσα ηρωοποιήθηκε λες και δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των παιδιών που έχουν δολοφονηθεί, δεν είναι ηρωίδες οι μητέρες των νεκρών της Μαρφίν, δεν είναι ηρωίδες όλες οι μητέρες των δεκάδων θυμάτων της 17 Νοέμβρη. Μάλλον όμως δεν είναι για τους Αριστερούς ηρωίδες οι μητέρες των δύο παιδιών που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ έξω από τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Νέο Ηράκλειο. Δεν είναι ηρωίδα η μητέρα της Μυρτώς αλλά και η ίδια η Μυρτώ που βιάστηκε και ξυλοκοπήθηκε από Πακιστανό.

Θυμάστε όμως κάποια διαδήλωση ή κινητοποίηση για όλα αυτά; Φυσικά και όχι γιατί πολύ απλά δε στηρίζει κανένα από αυτά τα θύματα το αφήγημα που προσπαθούν να στήσουν».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως