Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία

Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία

Η Επιστημονική Εταιρεία Φοιτητών Ιατρικής Ελλάδας – Παράτημα Θεσσαλονίκης εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την εθελοντική οργάνωση “Γιατροί του Κόσμου” – Παράρτημα Θεσσαλονίκης, με το κοινό πρόγραμμα “Ν.Ι.Κ.Η. – Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία”. Στα πλαίσια του προγράμματος, φοιτητές της Ιατρικής Σχολής Α.Π.Θ., μέλη της Ε.Ε.Φ.Ι.Ε., έχουν τη δυνατότητα να προσφέρουν εθελοντική ιατρική υποστήριξη στο πολυϊατρείο των Γιατρών του Κόσμου στη Θεσσαλονίκη. Παράλληλα, οι φοιτητές βελτιώνουν τις ιατρικές τους γνώσεις και πρακτικές τους δεξιότητες, δίπλα στους έμπειρους εθελοντές ιατρούς.

Το πρόγραμμα φιλοξενεί 50 φοιτητές, τρίτου ή μεγαλύτερου έτους, κατά την περίοδο Οκτωβρίου – Δεκεμβρίου, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να υποστηρίξουν συνολικά 20 ειδικότητες.

Η Ε.Ε.Φ.Ι.Ε. Θεσσαλονίκης, μέσα από το πρόγραμμα “Ν.Ι.Κ.Η. – Νέοι Ιατροί του Κόσμου στα Ηνία”, συνεχίζει να υπηρετεί τους αξονικούς σκοπούς της για επιμόρφωση των φοιτητών Ιατρικής, αλλά και εθελοντική προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, και προσβλέπει σε μία γόνιμη και αγαστή συνεργασία με τους “Γιατρούς του Κόσμου”.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως