Site icon Cityportal.gr

Netflix: Vikings Valhalla (TRAILER)

Vikings Valhalla

Η επική δραματική σειρά “Vikings Valhalla” φέρνει μαζί της το αίμα και τη δόξα της εποχής των Βίκινγκ. Ένα spin off του “Vikings” του History Channel, η νέα σειρά βρίσκεται πλέον στο “σπίτι” του Netflix και διαδραματίζεται 100 χρόνια μετά το φινάλε της αρχικής σειράς.

Οι άγριοι Βίκινγκς διασταυρώνουν τα ξίφη τους με τους Άγγλους — αλλά και μεταξύ τους— σε μία σύγκρουση που αρχικά πυροδοτείται από την σύγκρουση της παλαιάς (σκανδιναβικοί θεοί) και της νέας θρησκείας (Χριστιανισμός).

Η σειρά “Vikings Valhalla” επικεντρώνεται στον θρυλικό εξερευνητή Leif Eriksson (Sam Corlett), την αδελφή του Freydis Eriksdotter (Frida Gustavsson) και τον σκανδιναβικό πρίγκιπα Harald Sigurdsson (Leo Suter).

Ο δημιουργός της σειράς Jeb Stuart – συγγραφέας των Die Hard και The Fugitive – μιλώντας στο EW έδωσε ένα μικρό στίγμα για αυτό που πρόκειται να δει ο τηλεθεατής:

«Προέρχομαι από τον κόσμο των χαρακτηριστικών δράσης όπου τα πράγματα κινούνται γρήγορα. Δεν θα σου δώσω 30 δευτερόλεπτα για να πεις «Χμ, αναρωτιέμαι τι εννοούσε με αυτή την περίεργη φράση;». Πρέπει να συνεχίσεις, πρέπει να κινηθείς».

Η σειρά κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

 

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Exit mobile version