θρανία σχολείο

Νικήτη: Tηλεφώνησε σε γυμνάσιο ζητώντας μαθήτρια, υποδυόμενη τη γονέα

Αναστάτωση προκλήθηκε στο τέλος του σχολικού ωραρίου στο Γυμνάσιο Νικήτης, όταν μία άγνωστη γυναίκα υποδυόμενη τη γονέα μίας μαθήτριας, ζήτησε ταραγμένη να επικοινωνήσει μαζί της. Μάλιστα το γεγονός αυτό οδήγησε τόσο τους γονείς όσο και τον διευθυντή του σχολείου, στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του συγκεκριμένου περιστατικού.

Η υπόθεση έγινε γνωστή μέσα από ανάρτηση της μητέρας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σύμφωνα με την οποία, άγνωστη γυναίκα κάλεσε δύο φορές από αριθμό με απόκρυψη, στο τηλέφωνο του σχολείου, υποδυόμενη την ίδια και παριστάνοντας την ταραγμένη ζητούσε να μιλήσει με την ανήλικη μαθήτρια. Το ανησυχητικό στην όλη υπόθεση, σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, είναι πως η άγνωστη φέρεται να γνώριζε και περισσότερες ευαίσθητες πληροφορίες, όπως το όνομα και την τάξη της ανήλικης.

Το τηλεφώνημα φέρεται να κίνησε την υποψία του διευθυντή του σχολείου κ. Τριαντάφυλλου Γιοβανέκου, ο οποίος αρνήθηκε να ειδοποιήσει τη μαθήτρια όταν αντιλήφθηκε ότι κάτι περίεργο συμβαίνει, ενημερώνοντας στη συνέχεια τη γονέα σχετικά με το περιστατικό.

«Δεν γνωρίζουμε ακόμα το κατά πόσο μπορεί να είναι φάρσα, ωστόσο η φωνή την οποία ακούσαμε στην άλλη πλευρά της γραμμής, που δεν ακουγόταν ούτε παιδική αλλά ούτε και ενηλίκου, φαινόταν περίεργη, γι΄ αυτό μας κίνησε την υποψία» σημείωσε στο Xalkidiki Politiki ο διευθυντής του σχολείου, τονίζοντας πως πρόκειται για το πρώτο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται στο συγκεκριμένο σχολείο.

Καθότι το συμβάν εμπλέκει ανήλικη μαθήτρια, από την πλευρά της τόσο η μητέρα, όσο και ο σύζυγός της αλλά και ο διευθυντής του σχολείου, έχουν ήδη καταθέσει μήνυση ώστε να γίνει έρευνα και άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Παράλληλα η μητέρα ζητά από όποιον έχει συμβεί κάτι ανάλογο να επικοινωνήσει μαζί της, ενώ για το περιστατικό ο διευθυντής του σχολείου αναμένεται να ενημερώσει αύριο τόσο τους εκπαιδευτικούς όσο και τους γονείς.


Χαλκιδική 25 Μαΐου 2023            Πηγή xalkidikipolitiki

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως