Ο χώρος της αυτοκτονίας

Νίκος Διαλυνάς: «Βούρκο» αποκαλύπτει το μήνυμα του αυτόχειρα Π.Γ.

Ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς μίλησε για την υπόθεση του 50χρονου αυτόχειρα στο OPEN και αναφέρθηκε στις καταγγελίες που είχε κάνει ο ίδιος για όλα όσα ανέφερε ο Π.Γ.

Ανέφερε δε ότι ήρθε η στιγμή να δώσει και ένα δεύτερο πακέτο με αποκαλυπτικές ηλεκτρονικές πληροφορίες.

«Επιβεβαιώνεται η αναφορά μου στον προϊστάμενο Εισαγγελίας Πρωτοδικών σχετικά με τα κυκλώματα. Επιβεβαιώνεται και ως προς τις γυναίκες που έρχονται από Βουλγαρία, Κύπρο κτλ και αναφορικά με τα ανήλικα κοριτσάκια που “προσφέρονται” σε μεγαλοσχήμονες και επιχειρηματίες. Αρχίζει να δένει το γλυκό. Η δικιά μου καταγγελία βρίσκεται στη Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εδώ και αρκετούς μήνες. Επειδή εξαντλείται η υπομονή μου μετά και από αυτό τον θάνατο, νομίζω ότι έρχεται η ώρα να δώσω και το δεύτερο πακέτο ηλεκτρονικών πληροφοριών που μου έχει έρθει και είναι ακόμα πιο αποκαλυπτικό» είπε.

«Έχω συγκεκριμένες πληροφορίες για συγκεκριμένα πρόσωπα και πράγματα. Φτάνει πια» συνέχισε. «Αυτή η αυτοκτονία θα μπορούσε να είχε αποτραπεί αν είχαν προχωρήσει οι έρευνες για το πακέτο πληροφοριών που παρέδωσα στις Αρχές» επισήμανε και πρόσθεσε «Ανήλικες κοπέλες οι οποίες σύμφωνα με ηλεκτρονικές καταγγελίες αλιεύονται σε συγκεκριμένα στέκια και με συγκεκριμένους τρόπους. Υπάρχει μία αντίφαση: η δική μου καταγγελία διαβιβάστηκε στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ενώ μέσα καταγγέλλονται σωρεία αδικημάτων και κατονομάζονται πρόσωπα. Στην περίπτωση της αυτοκτονίας διαβιβάστηκε στο Ανθρωποκτονιών […] Τα γεγονότα μιλούν από μόνα τους και πρέπει να διερευνηθούν».

«Ξεσπά» η σύζυγος – «Δεν είμαι ούτε πρώην ούτε τίποτα άλλο»

Η σύζυγος του άτυχου γυμναστή, με την οποία έχουν αποκτήσει τρία παιδιά, δύο αγόρια και ένα κοριτσάκι, μίλησε στο STAR και ξέσπασε: «Ακόμη δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε την κατάσταση. Τίποτα άλλο δε ζήτησα. Ό,τι γράφει ο Γιώργος, ό,τι αναφέρει ο Γιώργος, αυτό είναι. Εγώ είμαι σύζυγός του, δεν είμαι ούτε η πρώην, ούτε τίποτα άλλο».

Η ίδια διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον πατέρα των παιδιών της και με την οικογένεια του γυμναστή. Αναφερόμενη στα όσα είχε πει μέσω μηνυμάτων και ανάρτησεων ο σύζυγός της πριν αυτοκτονήσει είπε: «Αυτό που γνώριζα εγώ είναι ό,τι γίνεται μέσα στο σπίτι μου, μόνο αυτό ξέρω. Έξω από το σπίτι μου δεν ξέρω τίποτα, δεν ενδιαφέρομαι για κάτι άλλο».

Διαβάστε σχετικά

To email του αυτόχειρα γυμναστή με τη φωτογραφία της «γυναίκας-αράχνης»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως