Νίκος Ταχιάος: Καταθέτω εμπειρία και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

Νίκος Ταχιάος: Καταθέτω εμπειρία και ωριμότητα. Είμαι αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής.

«Αυτό το οποίο θα κρίνει το αποτέλεσμα των εκλογών θα είναι τα πρόσωπα των υποψηφίων», τόνισε ο Νίκος Ταχιάος στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1 TV.
 
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης παραδέχτηκε ότι δεν του αρέσει να μιλάει για τον εαυτό του, και τόνισε χαριτολογώντας πως ούτε στήνεται όλη μέρα μπροστά στον καθρέφτη για να δει αν είναι όμορφος και αν χαμογελάει καλά, ούτε φιλοδοξεί να καλλιεργήσει τον ναρκισσισμό του, τονίζοντας ότι «συνήθως βλέπω στον καθρέφτη τις ρυτίδες που έχουν χαράξει στο πρόσωπό μου και οι οποίες εκφράζουν μια ωριμότητα στην πολιτική μου παρουσία και στην προσωπική μου ζωή, όλα αυτά τα χρόνια. Καταθέτω ως πρόσωπο την εμπειρία και την ωριμότητά μου καθώς και ένα ειδικό βάρος το οποίο μπορεί να «καθίσει» πολύ εύκολα στην καρέκλα του δημάρχου και να την «γεμίσει» και όχι να «γεμίσει» αυτή εμένα».
 
Σε ερώτηση για την στήριξη που έχει η υποψηφιότητά του, από τη Νέα Δημοκρατία ο Νίκος Ταχιάος τόνισε ότι «ως υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έχοντας το χρίσμα της Νέας Δημοκρατίας, έπρεπε να περιχαρακώσω την υποψηφιότητά μου περισσότερο από ότι θα ήθελα».
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» θεωρεί ότι ως πρόσωπο έχει υπερβεί το χώρο της Ν.Δ, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «έχω ένα παρελθόν, δεν είμαι καινούργιος στην πόλη. Κανένας δεν μπορεί να ισχυριστεί ότι είμαι ένα κομματόσκυλο το οποίο έβλεπε ποιος είναι ο συνομιλητής του, τι πιστεύει και ανάλογα δρούσε. Έχω αποδείξει ότι είμαι πάρα πολύ ανοιχτός. Πέρασα από τις αντιδημαρχίες πολιτισμού και αρχιτεκτονικού όπου συνεργάστηκα εξαιρετικά με ανθρώπους από πολύ διαφορετικές παρατάξεις, χωρίς ποτέ αυτό να κωλύει τη συνεργασία μαζί τους και νομίζω ότι αυτό αποτελεί ένα ατού σε ότι αφορά στην κρίση των πολιτών για το πρόσωπό μου».
 
Ο Νίκος Ταχιάος είπε πως θεωρεί ότι έκανε έναν καλό αγώνα, είναι πιστός στις αρχές του και δήλωσε αισιόδοξος για το αποτέλεσμα της Κυριακής, χρησιμοποιώντας τη ρήση του Απόστολου Παύλου «Τον αγώνα τον καλόν ηγώνισμαι, την πίστιν τετήρηκα. Τον δρόμον τετέλεκα».
 
 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως