{ Τελευταία νέα }

Νίκος Ταχιάος: Ο Γιώργος Ορφανός με έχει απογοητεύσει. Οποιαδήποτε σενάρια συνεργασίας θα μείνουν «ορφανά»


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Νίκος Ταχιάος: Ο Γιώργος  Ορφανός με έχει απογοητεύσει. Οποιαδήποτε σενάρια συνεργασίας  θα μείνουν «ορφανά»«Ο Γιώργος  Ορφανός με έχει απογοητεύσει. Είχα μια διαφορετική άποψη για αυτόν, η οποία δυστυχώς δεν είναι πια η ίδια.  Νομίζω ότι έχει πάρει πολύ λάθος αυτό το παιχνίδι. Του χρεώνω την ποδοσφαιροποίηση αυτής της πολιτικής αντιπαράθεσης που μπορεί να υπάρχει σε αυτές τις δημοτικές εκλογές» τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ταχιάος σε συνέντευξη του στο ΡΑΔΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ .
 
Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε στις «ανοίκειες»  επιθέσεις που δέχθηκε από συγκεκριμένους κύκλους οπαδών του ΠΑΟΚ,  τονίζοντας πως  θεωρεί ότι «δεν είναι τυχαίες, ήρθαν την επομένη της πολύ πετυχημένης εκδήλωσης μας στο Μύλο. Πραγματικά πιστεύω ότι ήταν κατευθυνόμενες" και επεσήμανε «Χρεώνω την ποδοσφαιροποίηση, χρεώνω τον βρόμικο πόλεμο» και ξεκαθάρισε πως θα μείνουν «ορφανά» τα οποιαδήποτε σενάρια συνεργασίας του με τους συνδυασμούς κάποιων υποψηφίων που φαίνεται να υπάρχει πολιτική συγγένεια". 
 
Ο επικεφαλής του συνδυασμού «Θεσσαλονίκη- Υπεύθυνα» τόνισε πως αυτοί οι κύκλοι των οπαδών διατείνονται, μεταξύ των άλλων, ότι ο ίδιος είναι κατά της δημιουργίας του νέου γηπέδου της Τούμπας, γεγονός που δεν ισχύει «Ποτέ δεν είπα ότι δεν θα αφήσω να γίνει το γήπεδο. Ποτέ δεν είπα ότι θα υπονομεύσω την επένδυση του Σαββίδη στην Αλάνα της Τούμπας»  είπε χαρακτηριστικά, ενώ εξέφρασε την άποψη ότι «Στις όποιες παρεμβάσεις υπάρξουν στην περιοχή της Αλάνας της Τούμπας για την κατασκευή του γηπέδου του ΠΑΟΚ  με την οποία συμφωνώ, πρέπει  να ερωτάται ο δήμος, να γνωμοδοτεί και αυτή η άποψη να καταγράφεται δημόσια  ενώπιον  του λαού της Θεσσαλονίκης».
 
Ο Νίκος Ταχιάος αναφέρθηκε και στο γεγονός πως κάποιοι ανθυποψήφιοί του προσπαθούν να του «χρεώσουν» πως υπήρξε αντιδήμαρχος επί διοικήσεως Παπαγεωργόπουλου  λέγοντας πως «αυτή η ενοχοποίηση και αυτά τα λαϊκά δικαστήρια στα οποία αποβλέπουν οι αντίπαλοι μου δεν ταιριάζουν στην σημερινή εποχή. Η δικαιοσύνη μίλησε και είμαστε υποχρεωμένοι να την σεβαστούμε. Λαϊκό δικαστήριο για όλους τους υπολοίπους που συμμετείχαμε στην διοίκηση του, δεν μπορώ να δεχτώ. Οι άνθρωποι που προσπαθούν να κινητοποιήσουν κατά αυτόν τον τρόπο τον κόσμο της πόλης, είναι άνθρωποι από το παρελθόν. Αυτοί λοιπόν είναι οι άνθρωποι του παρελθόντος, όχι εγώ» είπε.
 
Στην συνέντευξή του, ο υποψήφιος δήμαρχος τοποθετήθηκε και για το ότι υπήρξε ένας από τους μάρτυρες υπερασπίσεως στη δίκη Παπαγεωργόπουλου λέγοντας  «Αν εγώ πρέπει να σταυρωθώ γιατί πήγα να πω την άποψή μου, ότι δηλαδή δεν θεωρούσα λογικό να είναι δράστης υπεξαίρεσης ο Παπαγεωργόπουλος, οι δύο από τους πέντε δικαστές οι οποίοι ψήφισαν ότι ο Παπαγεωργόπουλος είναι εντελώς αθώος, τι θα πρέπει να κάνουν; Να εξαφανιστούν από προσώπου γης;» 
 
 

:

Συνεχίζει τη σκληρή ρητορική ο Ερντογάν. Όποιος επιχειρήσει να μας απομακρύνει από εδώ, θα φύγει με φέρετρο
Ο Γιώργος Σαράτσης στη Ζώγια
Μένουμε Θεσσαλονίκη: ΔΕΘ ένα οικόπεδο σε πρίμα βίστα
Πεντανόστιμα Λαδοκούλουρα με ρακί
Στο νοσοκομείο η Μαρινέλλα μετά από ατύχημα στο νυχτερινό κέντρο που εργάζεται
Σκορπιός: Σε τουριστικό θέρετρο VIP μετατρέπει το ''νησί του Ωνάση'', ο Ριμπολόβλεφ
Ιπποκράτειο νοσοκομείο Αθηνών: Ανελκυστήρας έπεσε από τον 4ο όροφο στο ισόγειο. Τραυματίστηκε ένας γιατρός
ΓΕΕΘΑ: Οι γεννηθέντες το 2001 πρέπει να καταθέσουν δελτίο απογραφής στα ΚΕΠ ή στις στρατολογικές υπηρεσίες
Εαρινή ισημερία και υπερπανσέληνος μαζί σε ένα σπάνιο φαινόμενο. Ξημερώματα της Πέμπτης κοιτάμε όλοι ψηλά!
Όταν ο εγγονός ενός στρατιώτη της Βέρμαχτ συνάντησε έναν αιωνόβιο επιζώντα της ναζιστικής θηριωδίας...


TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___