ΝΟΗΣΙΣ: Kid’s Beeswax Wrap Workshop

Περιβαλλοντικό εργαστήριο για Α΄-Γ΄ Δημοτικού

Καλωσήρθατε στο μαγικό εργαστήριο της Thessaloniki Mermaid Academy στο ΝΟΗΣΙΣ!

Εδώ, τα παιδιά Α΄- Γ΄Δημοτικού θα ζήσουν μια ώρα γεμάτη διασκέδαση και δημιουργικότητα, ανακαλύπτοντας τη συναρπαστική και παιδική πλευρά της προστασίας του περιβάλλοντος.

Σε αυτό το εργαστήριο, θα κατασκευάσουμε beeswax wraps, ένα εκπληκτικό προϊόν που βοηθά στην προστασία του πλανήτη μας. Η κατασκευή αποτελείται από δύο βασικά υλικά το βαμβακερό ύφασμα και το μελισσοκέρι. Με την βοήθειά μας, τα παιδιά θα κατασκευάσουν μέσα σε λίγα λεπτά το δικό τους beeswax wrap, για να το πάρουν στο σπίτι και να το χρησιμοποιήσουν στην καθημερινότητά τους.

Οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν πώς να ανακυκλώνουν με φαντασία και πώς μικρές πράξεις μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά. Όλα αυτά θα γίνουν με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο, καθώς προσεγγίζουμε το θέμα με παιδικό πνεύμα.

Ελάτε να μάθουμε, να παίξουμε και να δημιουργήσουμε μαζί, ενώ παράλληλα στηρίζουμε το περιβάλλον. Είμαστε εδώ για να ανακαλύψουμε πώς να προστατεύσουμε τον πλανήτη μας.

Αυτός είναι ο κόσμος της Thessaloniki Mermaid Academy και ας δημιουργήσουμε μαζί μια καλύτερη και πιο πράσινη κοινωνία!

► Info

Ημερομηνία: Κυριακή 5/11/2023, ώρα 17.00
Αριθμός συμμετοχών: 20 άτομα
Κόστος: 10,00€

Πληροφορίες
Μαρία Καρνέζου, τηλ. 2310 483 000, εσωτ. 121, Δευτέρα με Παρασκευή, ώρες 9.00-14.00.

Φωτογραφία από το depositphotos.com


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια αλλαγή, ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Αναρωτιέσαι τι να κάνεις στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο ή τις επόμενες μέρες;  ΟΛΕΣ τις εκδηλώσεις, συναυλίες, παραστάσεις και όλα τα ΔΩΡΕΑΝ event που γίνονται στην πόλη,   θα τα βρείτε συγκεντρωμένα στην  ΑΤΖΕΝΤΑ – ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ του cityportal.grόπως και πολλές άλλες χρήσιμες πληροφορίες

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως