{ Τελευταία νέα }

Νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο αναφοράς: Αρνήθηκαν να μου νοικιάσουν σπίτι, γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ

 

Κατηγορίες: Κοινωνία

Νοσηλεύτρια σε νοσοκομείο αναφοράς: Αρνήθηκαν να μου νοικιάσουν σπίτι, γιατί δουλεύω σε ΜΕΘ''Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά'', αναφέρει στο μήνυμά της η νοσηλεύτρια.

Νοσηλεύτρια που εργάζεται σε νοσοκομείο αναφοράς του κορωνοϊού με ανάρτησή της στο Facebook  αποκαλύπτει ότι  της αρνήθηκαν να νοικιάσει διαμέρισμα επειδή οι ένοικοι της πολυκατοικίας φοβήθηκαν μήπως κολλήσουν κορωνοϊό. 
Οπως περιγράφει η κοπέλα,  αφού βρήκε σπίτι και έδωσε εγγύηση στον ιδιοκτήτη, μία ημέρα την ενημέρωσαν ότι πρέπει να ακυρωθεί η ενοικίαση, καθώς οι ένοικοι της πολυκατοικίας πληροφορήθηκαν ότι δουλεύει σε ΜΕΘ. «Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό», αναφέρει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της στο Facebook η νοσηλεύτρια στο νοσοκομείο «Σωτηρία».
 
Ακολουθεί η ανάρτηση της νοσηλεύτριας στο  facebook:
 
«Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε. Γνωστοί και φίλοι, μου έλεγαν πώς μπορώ και δουλεύω σε αυτές τις συνθήκες και με ρωτούσαν αν φοβάμαι. Φοβάμαι, έλεγα, αλλά προσέχω. Καθώς οι μέρες περνούσαν, έβλεπα τα βλέμματά τους πάνω μου με αγωνία, καχυποψία και φόβο. Όσοι ήξεραν πού δουλεύω έκαναν ένα βήμα πίσω. Δεν τους κατηγόρησα ποτέ, τους κατανοούσα.
Πριν λίγο καιρό έψαχνα να βρω σπίτι, βρήκα, το έκλεισα, έδωσα εγγύηση και μία μέρα μετά με πήρε ο ιδιοκτήτης να μου το ακυρώσει, γιατί έμαθε η πολυκατοικία ότι δουλεύω σε ΜΕΘ και φοβήθηκαν ότι θα τους κολλήσω. Ξαφνιάστηκα. Στενοχωρήθηκα. Έκλαψα. Έκλεισα το τηλέφωνο και με δάκρυα στα μάτια έφυγα για τη δουλειά. Ένιωθα οργή και θυμό.
 

Μετράω 9 μήνες που εργάζομαι σε νοσοκομείο αναφοράς. Αρχικά ήταν όλα άγνωστα για όλους μας και ο φόβος επικρατούσε....

Posted by Valia Vl on Thursday, 3 December 2020
 
Φωτογραφία αρχείου

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ