{ Τελευταία νέα }

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου: Δωρεά μόνιτορ για την αντιμετώπιση του Covid-19 από την εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε.


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Νοσοκομείο Παπαγεωργίου:  Δωρεά μόνιτορ για την αντιμετώπιση του Covid-19 από την εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε.Δωρεά μόνιτορ για την αντιμετώπιση του Covid-19 από την εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε.

Μία συσκευή παρακολούθησης ζωτικών λειτουργιών προσέφερε στο Γ.Ν. Παπαγεωργίου η εταιρεία TÜV HELLAS Α.Ε. Ο φορέας επιθεώρησης, πιστοποίησης και εκπαίδευσης, μέλος του γερμανικού οργανισμού TÜV NORD GROUP στηρίζει έμπρακτα τις προσπάθειες του Νοσοκομείου για την αντιμετώπιση της υγειονομικής κρίσης, δίνοντας παράδειγμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης και κοινωνικής αλληλεγγύης.
H συσκευή παρακολούθησης που δώρισε πρόσφατα η εταιρεία αποτελεί βασικό εργαλείο για τη μέτρηση και την απεικόνιση της βιοφυσικής κατάστασης των ασθενών. Το monitor χρησιμοποιείται ήδη στην περίθαλψη ασθενών με SARS-CoV-2 στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου. 
Ο Πρόεδρος του ΔΣ του Νοσοκομείου, κος Μιχάλης Καραβιώτης ευχαριστεί την TÜV HELLAS Α.Ε. για την προσφορά της, υπογραμμίζοντας: «Παρόμοιες ενέργειες μας δίνουν κουράγιο, καθώς νιώθουμε πως στον αγώνα που καθημερινά δίνουμε απέναντι στην πανδημία της νόσου του κορονοϊού δεν είμαστε μόνοι». 
 
 
 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ