Νοτοπούλου: Oι ξενοδόχοι εκπέμπουν SOS η κυβέρνηση όμως «αγνοείται»

Κατερίνα Νοτοπούλου

Σε μία δήλωση προχώρησε η τομεάρχης Τουρισμού της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία και βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κ. Νοτοπούλου σχετικά με την κατάσταση στον Ξενοδοχειακό κλάδο.

“Η μαγική εικόνα που για ακόμη μια φορά επιχειρεί να καλλιεργήσει ο κ. Κικίλιας στον τουρισμό την ώρα που οι ξενοδόχοι εκπέμπουν SOS αποδεικνύει ότι η κυβέρνηση έχει χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα και με τα προβλήματα των ανθρώπων”,  αναφέρει η κ. Νοτοπούλου και προσθέτει ότι “Οι επαγγελματίες του κλάδου μετρούν πληγές εδώ και δυο χρόνια και η αυξημένη κινητικότητα των εορτών σε συγκεκριμένους προορισμούς δεν επαρκεί σε καμία περίπτωση για να καλύψει τα τεράστια χρηματοδοτικά κενά ούτε τους δύσκολους μήνες που έρχονται με την επέλαση της Ο και το κύμα ακυρώσεων”.

Σε αυτό το εκρηκτικό μείγμα ανασφάλειας και υπονόμευσης της βιωσιμότητας των επιχειρήσεων του τουρισμού, η κυβέρνηση για άλλη μια φορά τους γυρνάει την πλάτη, υποστηρίζει η Τομεάρχης Τουρισμού του ΣΥΡΙΖΑ.

“Επιτέλους! Οι επόμενοι μήνες είναι καθοριστικής σημασίας για την επιβίωση των επιχειρήσεων και των εργαζομένων και η κυβέρνηση οφείλει να δει την πραγματικότητα και να στηρίξει με ουσιαστικά μέτρα τον κλάδο”, καταλήγει η κ. Νοτοπούλου στην δήλωσή της.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως