Νοτοπούλου: Σ' αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε κι ας συνεχίζουν κάποιοι να κρύβονται εμπαίζοντας τους πολίτες. Ας ξανά συστηθούμε

Νοτοπούλου: Σ' αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε κι ας συνεχίζουν κάποιοι να κρύβονται εμπαίζοντας τους πολίτες. Ας ξανά συστηθούμε

Η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου σε δελτίο τύπου με τίτλο «Σ? αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε κι ας συνεχίζουν κάποιοι να κρύβονται εμπαίζοντας τους πολίτες. Ας ξανά συστηθούμε» κάνει αναφέρεται στους κυρίους Βούγια, Ζέρβα, Ορφανό και Ταχιάο και στο μέχρι σήμερα έργο τους.
 
Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της κυρίας Νοτοπούλου:
 
Σε αυτή την πόλη όλοι γνωριζόμαστε κι ας συνεχίζουν κάποιοι να κρύβονται εμπαίζοντας τους πολίτες. Ας ξανά συστηθούμε λοιπόν…
 
Σπύρος Βούγιας: ο «έμπειρος» συγκοινωνιολόγος που οι εκτιμήσεις και επιστημονικές του θέσεις, έχουν κατατριφθεί μια προς μια. O υποψήφιος που μας παρουσιάζει μια πρόταση για το συγκοινωνιακό της πόλης που παρουσίασε δεκαετίες πριν, που με το πρόγραμμα του 1998 ευελπιστεί να πείσει τους Θεσσαλονικείς ότι η τρίτη του φορά για το Δήμο Θεσσαλονίκης μπορεί να είναι όπως η πρώτη. Ο «ανεξάρτητος», που παρακαλούσε για τη στήριξη του ΚΙΝΑΛ, μας παραδίδει μαθήματα. Ο άνθρωπος που δήλωνε «ανώριμος» στα 45 να αναλάβει τον Δήμο, τώρα… παραωρίμασε.
 
Κωνσταντίνος Ζέρβας: ο ανεξάρτητος, που ξεροστάλιαζε για το… νεύμα του κ. Μητσοτάκη, ώστε να είναι ο εκλεκτός της Ν.Δ. Ο «υπεύθυνος», που για χάρη της όψιμης κόντρας του με τον Γιάννη Μπουτάρη μπλοκάρει κάθε έργο του Δήμου στην πόλη. Ο θιασώτης της τακτικής Ορφανού, που ποδοσφαιροποιεί την ψήφο των συμπολιτών μας. Ο άνθρωπος που εσχάτως φοράει περικεφαλαία και «πουλάρι», πουλώντας φτηνό πατριωτισμό. Ο υποψήφιος με τις χίλιες μάσκες.
 
Γιώργος Ορφανός: Ο εξαφανισμένος από οποιαδήποτε κοινή δράση για τη Θεσσαλονίκη, που επικαλείται το μέλλον της πόλης για την οποία αδιαφορούσε τόσα χρόνια.
Μιλάει με στόμφο για ασφάλεια και όλοι ξέρουμε τι εννοεί. Ο άνθρωπος που έστελνε ρουσφετόχαρτα κάθε μήνα στον παλιό ΟΑΣΘ, μιλάει για αξιοκρατία! Για πόσα ακόμη χρόνια κ. Ορφανέ; Η πόλη και οι πολίτες της, σας άφησαν στο περιθώριο. Γνώριζαν και γνωρίζουν τους λόγους!
 
Νίκος Ταχιάος: Τα λόγια είναι περιττά. Είναι εδώ για να εξυπηρετήσει κατά γράμμα τις νεοφιλελεύθερες πρακτικές του κ. Μητσοτάκη. Ο άνθρωπος που «υπόσχεται» απολύσεις, με ατζέντα παράδοσης σε ημέτερους εργολάβους των κοινωνικών αγαθών, της καθαριότητας και του νερού. Κύριε Ταχιάο, τέσσερις φορές σας απέρριψε ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, όταν ζητήσατε την ψήφο του για τη Βουλή. Τι δεν καταλάβατε ακριβώς;
 
Βάλαμε το μέλλον μας μπροστά σε ένα δύσκολο αγώνα. Ενώσαμε τις δυνάμεις μας σε μια πλατιά προοδευτική συμμαχία. Για την πόλη που ζούμε, που δημιουργούμε , για να μην γυρίσει η Θεσσαλονίκη στο σκοτάδι! Για να μείνει ανοιχτή στο φως! Για να μην γυρίσει στη χρεωκοπία, στις υπεξαιρέσεις, στις «κρυφές» ατζέντες και στο ψέμα.
 
Είμαι αυτό που βλέπετε, μια νέα γυναίκα που μεγάλωσα στο κέντρο της πόλης, έδωσα αγώνες στο δρόμο, για τα ιδανικά της αλληλεγγύης και των ίσων ευκαιριών. Γιατί πιστεύω πως μια κοπέλα από την Αγ. Δημήτριου, όπως και ένα νέος από το Περιστέρι κ. Μητσοτάκη, κ. Ταχιάο, κ. Ζερβά, κ. Ορφανέ, έχει δικαίωμα να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα του! Δίνω αυτόν τον αγώνα, με όλους, για όλους, για μια πόλη Δίκαιη και Εύκολη. Μια πόλη χωρίς αποκλεισμούς. Μια πόλη που θα σέβεται την ιστορία της, αλλά θα έχει ανοιχτό τα μάτια της στο μέλλον. Είμαι μια από εσάς και όλοι Μαζί, θα φτιάξουμε μια πόλη για όλους εμάς!
 
Προχωράμε Μαζί! Νικάμε Μαζί! Διοικούμε Μαζί! Φτιάχνουμε τη Θεσσαλονίκη που ονειρευόμαστε Μαζί!
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως