Δημήτρης Μάντζος

Novartis: Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ τοποθετήθηκε για την παραποίηση εγγράφου του FBI

Τη δική του απάντηση έδωσε το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ μετά τις αποκαλύψεις για παραποίηση επίσημου εγγράφου του FBI από το οποίο αφαιρέθηκε το όνομα του Ανδρέα Λοβέρδου ο οποίος κατονομαζόταν ως ο πολιτικός που δωροδοκήθηκε.

Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, χωρίς να αναφερθεί ονομαστικά στον Ανδρέα Λοβέρδο, σημειώνει ότι ζητά εξηγήσεις από το υπουργείο Εξωτερικών, ενώ την ίδια στιγμή επιχειρεί να υποβαθμίσει το πρωτότυπο έγγραφο, λέγοντας ότι «έχει ήδη από διετίας κατατεθεί και αξιολογηθεί από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, στην ακριβή του μορφή, κανονικά μεταφρασμένο, χωρίς να παραλείπεται τίποτα».

Ειδικότερα, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου ο εκπρόσωπος τύπου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος σημείωσε:

«Εμπιστευόμαστε απόλυτα την Ελληνική Δικαιοσύνη, που είναι η μόνη αρμόδια να συνεχίσει την εις βάθος διερεύνηση της υπόθεσης Novartis. Οι διαδικασίες πρέπει να επιταχυνθούν.

Ως ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής δεν ανεχόμαστε καμία σκιά.

Ζητάμε από το υπουργείο Εξωτερικών να απαντήσει ξεκάθαρα για τη φερόμενη παραποίηση ενός εγγράφου το οποίο, όμως, έχει ήδη από διετίας κατατεθεί και αξιολογηθεί από τη Βουλή και τη Δικαιοσύνη, στην ακριβή του μορφή, κανονικά μεταφρασμένο, χωρίς να παραλείπεται τίποτα».

Διαβάστε επίσης:

Novartis: Παρέμβαση εισαγγελέα μετά τις καταγγελίες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως