Ντάμα Μπάντα - Mix and Match | Μικρή Σκηνή

Η Μικρή Σκηνή παρουσιάζει αυτήν την Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023, στις 21.30, ένα νέο σχήμα, την “Ντάμα Μπάντα” σε “Mix and Match” μουσικές επιλογές.

Ένα ξεχωριστό σχήμα που αποτελείται μόνο από γυναίκες. Πέντε φίλες, πέντε διαφορετικές φωνές, σας προσκαλούν στην παρέα τους, σε μια βραδιά Mix and Match. Η συνεργασία τους έχει μεγάλο παρελθόν, καθότι ανήκουν όλες στο Μουσικό Παιχνιδοθέαμα του Κρουστόφωνου. Τόσα χρόνια διασκέδαζαν τα μικρά παιδιά, τώρα επιτέλους ήρθε η ώρα και για τα μεγάλα! Ένα πρόγραμμα με απροσδόκητες τροπές, με αγαπημένα τραγούδια και φυσικά με τη συμμετοχή του κοινού!

Η “Ντάμα Μπάντα” είναι η Δέσποινα Καλανταρίδου – φωνή, φλάουτο, κρουστά, η Νεκταρία Λιάσκου – φωνή, πιάνο, η Βάσω Μπαντελά – φωνή, κρουστά, η Αλεξία Τανούρη – φωνή, ακορντεόν, κρουστά και η Βίκυ Χουζούρη – φωνή, κρουστά.

► Info

Μικρή Σκηνή
Κ. Τούμπα, Επταλόφου 14
Παρασκευή 31 Μαρτίου 2023
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 7€
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως