Ο 33χρονος Σαράντος Ευσταθόπουλος βάζει υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ

Ο 33χρονος Σαράντος Ευσταθόπουλος βάζει υποψήφιος για πρόεδρος της ΝΔ

Η νέα υποψηφιότητα για τη θέση του προέδρου της ΝΔ ήρθε από τον Σαράντο Ευσταθόπουλο, 33 ετών, ο οποίος εργάζεται στο χώρο του διαδικτύου, της επικοινωνίας και της διαφήμισης.
 
Ποιος είναι ο Σαράντος Ευσταθόπουλος;
Γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Παλιά Κοκκινιά του Πειραιά. Σπούδασε Μαθηματικά στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και εργάζεται εδώ και 6 χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και ως ελεύθερος επαγγελματίας.
Εργάστηκε ως Γενικός Διευθυντής του Ομίλου DPG (Newsbomb.gr) για 4 έτη και ως Διευθυντής Διαδικτυακών Μέσων του Ομίλου ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ για 1 έτος.
Είναι ιδιοκτήτης του μεγαλύτερου ενημερωτικού site του Πειραιά Piraeuspress.grκαι Πρόεδρος της Ένωσης Τοπικών Ενημερωτικών Sites, ενώ παράλληλα εργάζεται ως Σύμβουλος Στρατηγικής & Επικοινωνίας της Διαφημιστικής Εταιρίας DIGITAD PC.
Διετέλεσε Αντιδήμαρχος και Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά επί θητείας Βασίλη Μιχαλολιάκου και είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της ΟΝΝΕΔ.
 
Τι λέει στο στενό του κύκλο για την υποψηφιότητά του;
Από τις πρώτες μας πληροφορίες, ο ίδιος φέρεται να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει αυταπάτες!
Δηλαδή όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ”οι πιθανότητες εκλογής μου δεν προσεγγίζουν ούτε το 0%”!
 
Ποιος είναι όμως ο λόγος που τον έκανε να αποφασίσει αυτό το παράτολμο εγχείρημα;
Ο στόχος όπως αναφέρει ο Σαράντος Ευσταθόπουλος στους στενούς του συνομιλητές είναι διπλός και αφορά τόσο τους εντός όσο και τους εκτός ΝΔ συμπολίτες μας!
Πρώτον, να σταλεί ένα μήνυμα προς το εσωτερικό της ΝΔ, ότι η νέα γενιά είναι και πρέπει να είναι παρούσα στην επόμενη μέρα της ΝΔ, στην πράξη και όχι στα λόγια!
Δεύτερον, να σταλεί ένα μήνυμα εκτός ΝΔ, προς την κοινωνία, ότι η ΝΔ απαρτίζεται από νέους και νέες που εργάζονται κανονικά, που μένουν άνεργοι, που δεν είναι προνομιούχοι, που δεν είναι απαραίτητα παιδιά του κομματικού σωλήνα, που δεν κατοικούν κατά κανόνα στα ακριβά προάστια της Αττικής, νέους και νέες που αποτελούν το σημαντικό ποσοστό της νέας γενιάς των Ελλήνων και με τους οποίους δυστυχώς η ΝΔ έχει χάσει κάθε επικοινωνία.
Πάντως μέσα σε αυτόν τον καταιγισμό υποψηφιοτήτων, είναι αν μη τι άλλο ελπιδοφόρο, ότι ένας νέος άνθρωπος που δραστηριοποιείται ενεργά στην αγορά εργασίας, τολμά να τα βάλει με τα μεγαθήρια της πολιτικής.
Αν και είναι γεγονός ότι έχουμε χάσει το μέτρημα με τους υποψηφίους Προέδρους της ΝΔ!
 
Η σχετική ανακοίνωση του Σαράντου Ευσταθόπουλου
Σήμερα που κλείνω τα 33, πήρα τη σημαντική απόφαση, με πλήρη συναίσθηση των ορίων των δυνάμεων και των δυνατοτήτων μου, με απόλυτη ταπεινοφροσύνη και δίχως ίχνος αυταρέσκειας, σεβόμενος όλα τα στελέχη της ΝΔ, από το πρώτο μέχρι και το τελευταίο, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΧΟ να σταλεί ΕΠΕΙΓΟΝ & ΣΑΦΕΣ ΜΗΝΥΜΑ, εντός και εκτός ΝΔ.
 
Δηλώνω την πρόθεσή μου να συμμετέχω ενεργά στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου της ΝΔ.
 
Η Νέα Δημοκρατία:
 
1. ΔΕΝ απευθύνεται μόνο στους έχοντες και κατέχοντες.
 
2. ΔΕΝ είναι κόμμα μόνο για οικογένειες από μεγάλα πολιτικά και επιχειρηματικά τζάκια.
 
3. ΔΕΝ απαρτίζεται μόνο από μέλη που ζουν στις πλέον ακριβές συνοικίες των μεγάλων αστικών κέντρων.
 
4. ΔΕΝ προϋποθέτει να κλείσεις τα 60 για να σταδιοδρομήσεις πολιτικά και να προσφέρεις στον τόπο σου από θέσεις ευθύνης.
 
5. Δεν είναι κόμμα 60ρηδων και μόνο, βολεμένων, αέργων ή ανεπάγγελτων, όπως στρεβλά έχει “περάσει” στην κοινωνία!
 
6. Πιστεύει ακόμα σε αρχές, αξίες και ιδανικά όπως η πατρίδα, η θρησκεία και η οικογένεια, ιδιαιτέρως δε τώρα που πλήττονται βάναυσα. ΑΛΛΩΣΤΕ αυτά τα κατασυκοφαντημένα ιδανικά κράτησαν την κοινωνία μας όρθια στα πέτρινα χρόνια της κρίσης.
 
7. Έχει στις τάξεις της και αυτοδημιούργητους ανθρώπους, που εργάστηκαν και εργάζονται σκληρά και κατάφεραν να πετύχουν ξεκινώντας από το μηδέν (αυτοί αποτελούν τη σημαντική πλειοψηφία).
 
8. Πρέπει να επικοινωνήσει άμεσα και πάλι με την κοινωνία, ιδίως δε με τη νέα γενιά!!!
 
9. Πρέπει να αλλάξει “πρόσωπο”, κάτι που συνεπάγεται και αλλαγή φυσικών προσώπων, τα οποία πλέον η κοινωνία καλώς ή κακώς δεν αποδέχεται.
 
10. Πρέπει να αναγεννηθεί είτε αυτό προϋποθέτει συναίνεση και σύμπνοια είτε ρήξη με το χθες και το σήμερα… Εάν θέλει να έχει αύριο. Εάν θέλουμε η πατρίδα μας να έχει αύριο.
 
Για να αλλάξει η ΝΔ πρέπει πρώτα να αλλάξουμε εμείς.
Για να αλλάξουμε εμείς πρέπει να έχουμε τη διάθεση και το κουράγιο να το πράξουμε.
Για να το πράξουμε πρέπει να μην έχουμε απογοητευτεί από τις άκαρπες προσπάθειες δεκαετιών.
Για να μην έχουμε απογοητευτεί, πρέπει κατά κανόνα να είμαστε νέοι, που ακόμα ονειρευόμαστε πως θα αλλάξουμε τον κόσμο όλο…
 
Με αισιοδοξία,
Σαράντος Ευσταθόπουλος
Πηγή: iefimerida.gr
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως