Ο Άδωνης Γεωργιάδης

Ο Άδωνις Γεωργιάδης για την πρόσληψη της Θεοδώρας Μανωλίδου στο «Ελληνικό»

Να σταματήσει τις επιθέσεις κατά των παιδιών πολιτικών αντιπάλων κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνης Γεωργιάδης μετά από αναφορές στην Ολομέλεια της Βουλής για τα δημοσιεύματα που εμφανίζουν την κόρη του να έχει προσληφθεί στο «Ελληνικό».

Όπως τόνισε, «η Θεοδώρα Μανωλίδου είναι θετή μου κόρη. Δεν είναι βιολογική μου κόρη αλλά τη θεωρώ κόρη μου. Δεν την ξεχωρίζω. Έχει κάνει πολύ καλές σπουδές, άριστα, βγήκε πρώτη στη χρονιά της. Δούλευε σε μια μεγάλη εταιρία, άνοιξε μία θέση στο Ελληνικό, έκανε αίτηση και την πήραν -χαμηλόμισθη θέση- αλλά μπορεί να κάνει μεγάλη καριέρα και να προχωρήσει το κορίτσι». «Έχω αρμοδιότητα σε όλη την αγορά, στα σούπερ μάρκετ», εξήγησε και προσέθεσε: «Μπορεί το παιδί μου να δουλέψει σε σούπερ μάρκετ; Έχω authority σε όλα τα εστιατόρια τους δίνω ΕΣΠΑ ή δεν τους δίνω. Μπορεί να εργαστεί σε εστιατόριο; Έχω αρμοδιότητα σε όλα τα ξενοδοχεία. Αν το επιχείρημα είναι επειδή έχω αρμοδιότητα στην αγορά το δικό μου το παιδί δεν μπορεί να δουλέψει σε επιχείρηση, τότε δεν μπορεί να δουλέψει σε καμία ιδιωτική εταιρία σε όλη την Ελλάδα διότι έχω αρμοδιότητα σε όλη την ιδιωτική αγορά».

Στη συνέχεια, πρόσθεσε τα εξής.

«Δεν μπορώ να τη βάλω στο Δημόσιο έστω ως σύμβουλό μου και σωστά δεν μπορώ άρα δεν μπορώ να τη βάλω και να δουλέψει ούτε στο Δημόσιο αλλά δεν μπορώ να τη βάλω να δουλέψει ούτε στον ιδιωτικό τομέα». «Να δουλέψει στο εξωτερικό; Μα και στο εξωτερικό για τα παιδιά του πρωθυπουργού η ίδια κριτική έγινε άρα ούτε στο εξωτερικό να δουλέψουν, ούτε στον ιδιωτικό τομέα, ούτε στο δημόσιο. Δηλαδή τα δικά μου τα παιδιά να κάθονται να μας βλέπουν επειδή είμαστε στην πολιτική. Καλά τα λέμε σοβαρά;», διερωτήθηκε ο υπουργός Ανάπτυξης.

Διαβάστε επίσης

Άδωνις Γεωργιάδης: «Δεν κρυώνει ο κόσμος σήμερα»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως