Αλέξανδρος Μπαρμπούτης

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης «με μια κιθάρα και μια φωνή»

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης μας κρατάει παρέα τις Τρίτες του Μάρτη στη Θεσσαλονίκη, με μια κιθάρα και μια φωνή στο Ντισκοκαφενείο Τζαμάικα.

Χωρίς να προσδιορίσει με ταμπέλες το είδος, ο τραγουδοποιός παρουσιάζει ένα πλούσιο πρόγραμμα με επιλεγμένες διασκευές για ένα όργανο, αλλά και δικές του συνθέσεις. Από τη γειτονιά του Φαλήρου και μια ανάσα από το κέντρο, «παρασέρνει» κοινό και συνδαιτημόνες σε ένα μουσικό ταξίδι που ξεκινά τη δεκαετία του ’30 και φτάνει μέχρι το σήμερα.

Βιογραφικό καλλιτέχνη

Ο Αλέξανδρος Μπαρμπούτης γεννήθηκε το 1991 στη Λάρισα. Ασχολείται με τη μουσική από την ηλικία των έξι ετών, αγάπη που τελικά έγινε επάγγελμα και στάση ζωής. Ζει και δραστηριοποιείται στη Θεσσαλονίκη από το 2008, έχοντας εμφανιστεί στις περισσότερες μουσικές σκηνές της πόλης και σε δεκάδες ακόμα σε Ελλάδα και Κύπρο.

Έχει συνεργαστεί με ονόματα της εγχώριας σκηνής όπως η Μελίνα Ασλανίδου ή η Σοφία Αρβανίτη ενώ έχει υπάρξει μέλος σε διάφορα σχήματα της πόλης, κυρίως ακουστικά, παίζοντας από ρεμπέτικο και εντεχνολαϊκό μέχρι μπλουζ και ξένο ροκ.

► Info

Αλέξανδρος Μπαρμπούτης
Τρίτη 8 Μαρτίου
Ντισκοκαφενείο Τζαμάικα
Βασιλέως Γεωργίου 44, Θεσσαλονίκη
21:30
Είσοδος ελεύθερη
Τηλέφωνο Κρατήσεων: 231 088 8557


Θα τηρηθούν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα ασφαλούς διεξαγωγής ζωντανών θεαμάτων σε κλειστούς χώρους για την αποφυγή της διασποράς του covid-19. Η είσοδος θα γίνεται κατόπιν επίδειξης των προβλεπόμενων πιστοποιητικών εμβολιασμού ή νόσησης.

Διαβάστε επίσης:

Banda Entopica & Γκιντίκι στο WE

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως