Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι LIVE στο Καφωδείο Ελληνικό!

Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι, ένας από τους πιο ταλαντούχους ανερχόμενους ερμηνευτές της ελληνικής μουσικής σκηνής, έρχεται την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στο Καφωδείο και παρουσιάζει με την μπάντα του ένα μουσικό πρόγραμμα που ενώνει τα ολόφρεσκα τραγούδια του από την πρώτη του δισκογραφική του δουλειά με τίτλο #33 που μόλις κυκλοφόρησε, με μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του έντεχνου ελληνικού αλλά και του ευρωπαϊκού ρεπερτορίου.

Αστέρης Τσαλίκης, πιάνο
Αγαμέμνων Μάρδας, μπάσο
Μιχάλης Πιπέρκος, πνευστά
Μπάμπης Πετσίνης, τύμπανα

► Info

Παρασκευή 11 Νοεμβρίου
Ώρα έναρξης: 21:30
Καφωδείο Ελληνικό – Upstairs
Ελ. Βενιζέλου 45, Θεσσαλονίκη
Τηλ. κρατήσεων 2310 279159
Είσοδος: 7€

Αλέξανδρος Τζοβάνι

Ο Αλέξανδρος Τζοβάνι είναι μια πολυσχιδής καλλιτεχνική προσωπικότητα.
Ερμηνευτής, τραγουδοποιός και ποιητής, ασχολείται με το ελληνικό και διεθνές ρεπερτόριο, επηρεασμένος από την ελληνική έντεχνη, λόγια και παραδοσιακή μουσική καθώς και τις μουσικές ιδιαιτερότητες της Μεσογειακής κουλτούρας.

Σπούδασε τραγούδι και μελοδραματική στη Βιέννη, ενώ έχει εμφανιστεί σε σημαντικές σκηνές της Ελλάδας και της Ευρώπης όπως το Μέγαρο Μουσικής της Στουτγκάρδης (Liederhalle Stuttgart), το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, το Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης, το Φεστιβάλ Επταπυργίου, την Αποθήκη του Μύλου, το Φεστιβάλ Πάρ αθίν αλός, κ.α. και σε πληθώρα μουσικών σκηνών και συναυλιακών χώρων.

Παράλληλα, έχει ξεκινήσει τη δισκογραφική του δραστηριότητα με το πρώτο του προσωπικό album με τίτλο #33


 

 

Οι Deluxe στο Block 33 | Θεσσαλονίκη