{ Τελευταία νέα }

O Άνθιμος Ανανιάδης ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τον Κώστα Βουτσά. Βίντεο


Κατηγορίες: Επώνυμοι

O Άνθιμος Ανανιάδης ξέσπασε σε κλάματα όταν μίλησε για τον Κώστα Βουτσά. ΒίντεοΛέγαμε ο ένας τον άλλον ο σκύλος μου και ο σκύλος του, γιατί είχαμε αυτή την ανιδιοτελή απίστευτη αγάπη

 Ο  Άνθιμος Ανανιάδης μέσω Skype μίλησε στην εκπομπή της Ναταλίας Γερανού και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στη σχέση που είχε με τον Κώστα Βουτσά.

Ο  Ανανιάδης συγκινήθηκε και ξέσπασε σε κλάματα. Οι δυο τους ήταν πολύ δεμένοι μιας και ο αξέχαστος ηθοποιός τον μεγάλωσε σαν να ήταν δικό του παιδί.
«Ο Κώστας Βουτσάς θα υπάρχει ψηφιακά στη νέα μου ταινία», τόνισε αρχικά ενώ αμέσως μετά προβλήθηκε ένα απόσπασμα από το Dancing with the Stars στο οποίο οι δυο άντρες είχαν συνυπάρξει πάνω στη σκηνή αλλά και κάποιες τρυφερές δηλώσεις που είχε κάνει ο Κώστας Βουτσάς για εκείνον.
Το απόσπασμα αυτό,  έκανε τον Άνθιμο Ανανιάδη να συγκινηθεί. Ανέφερε ότι «λέγαμε ο ένας τον άλλον ο σκύλος μου και ο σκύλος του, γιατί είχαμε αυτή την ανιδιοτελή απίστευτη αγάπη, η οποία δεν σταματούσε πουθενά ήμασταν απλά ο ένας για τον άλλον χωρίς να περιμένει κάτι ο ένας από τον άλλον και μακάρι όλος ο κόσμος να έχει πραγματικά τέτοιου είδους σχέσεις που βασίζονται στην πίστη και βασίζονται σε πράγματα που οδηγούν ο ένας τον άλλον προς το καλύτερο. Είναι τεράστια τιμή που ο Κώστας έλεγε όλα αυτά για μένα».
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ