Ο Αντώνης Ρέμος θα τραγουδήσει στα εγκαίνια του Μετρό Θεσσαλονίκης

Όπως είχε προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, από το βήμα της 88ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, κατά τα εγκαίνια του Μετρό θα λάβουν χώρα τριήμερες πολιτιστικές εκδηλώσεις στην πόλη, προκειμένου να εορτασθεί αυτή η σημαντική στιγμή για τη Θεσσαλονίκη.

Τελικά, ο Αντώνης Ρέμος είναι εκείνος που θα τραγουδήσει στη μεγάλη συναυλία.

Η πρόταση του Υπουργείου Πολιτισμού για την συγκεκριμένη εκδήλωση ήταν να γίνει η μουσική επένδυση από τον Διονύση Σαββόπουλο, ωστόσο, η αντιπρόταση του Μεγάρου Μαξίμου ήταν ο λαϊκός τραγουδιστής, με την επιλογή του Μαξίμου να είναι αυτή που επικρατεί εν τέλει, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.



 

Μετρό Θεσσαλονίκης: Δωρεάν τα δρομολόγια την πρώτη εβδομάδα λειτουργίας του

Ακολουθήστε το cityportal.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις Διαβάστε για Συναυλίες, Σινεμά, Θέατρο, βιβλία, τέχνες, εκδρομές στην ατζέντα (ημερολόγιο) αλλά και όλα τα Τελευταία νέα από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον Κόσμο, σήμερα, τώρα που συμβαίνουν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε