Ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης

Ο Αύγουστος Κορτώ και ο σύντροφός του υπέγραψαν το σύμφωνο συμβίωσης

«Δώδεκα χρόνια μαζί»

Είχαν δηλώσει ότι θα ήταν από τα πρώτα ομόφυλα ζευγάρια στην Ελλάδα που θα υπέγραφαν το σύμφωνο συμβίωσης και το έκαναν! Ο λόγος για τον συγγραφέα Αύγουστο Κορτώ και τον σύντροφό του Αναστάσιο Σαμουιλίδη οι οποίοι τη Δευτέρα θέλησαν να μοιραστούν με τους διαδικτυακούς τους φίλους ένα ρομαντικό στιγμιότυπο από την σημαντική για εκείνους στιγμή.
 
Έπειτα από 12 χρόνια σχέσης το ζευγάρι κατάφερε να υπογράψει το σύμφωνο για τα ομόφυλα ζευγάρια -από την πρώτη μέρα εφαρμογής του- και όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις που τόσο ο Αύγουστο Κορτώ όσο και ο Αναστάσιος Σαμουιλίδης έκαναν στο facebook, είναι ιδιαίτερα ευτυχισμένοι γι’ αυτό.
 
«Δώδεκα χρόνια μαζί», έγραψε ο συγγραφέας και «ανέβασε» στον γνωστό ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης μια εικόνα στην οποία απεικονίζεται με τον σύντροφό του.
 
«Και καθώς η μεγάλη στιγμή πλησιάζει, θα ήθελα να εκφράσω για μια ακόμα φορά την ευγνωμοσύνη μου σε όλες και όλους εσάς που σταθήκατε δίπλα μας σε κάθε αγώνα, σε κάθε διεκδίκηση του δικαιώματος στην οικογένεια χωρίς άλλους όρους πέρα από την ελευθερία και την αγάπη. Είστε και θα είστε η δύναμή μας, οι δικοί μας άνθρωποι, και θα μας βρείτε στο πλευρό σας σε κάθε στιγμή του δικού σας αγώνα για την ευτυχία», ήταν το μήνυμά του προς τους φίλους του.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως