{ Μουσική }

Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Ξέφωτο


Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Ξέφωτο

Χώρος: Ξέφωτο
Διεύθυνση: Λυκούργου 5, Λαδάδικα, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ξέφωτο
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Βασίλης Πρατσινάκης
Πότε: 08/06/2019
Ώρα έναρξης: 23:00

Ο Βασίλης Πρατσινάκης παίρνει τα τραγούδια του, τις μελωδίες, τους καλούς στίχους και με αγάπη, καλή διάθεση θα μοιραστεί μαζί μας μια βραδιά στο Ξέφωτο στα Λαδάδικα.

Τον Βασίλη Πρατσινάκη, τον ξέρουμε και τον αγαπάμε. Για την αισθαντική φωνή, τα τραγούδια του και τον τρόπο που επικοινωνεί μαζί μας. Αυτό το Σάββατο, 8 Ιουνίου, έρχεται στο ΞΕΦΩΤΟ(Λυκούργου 5, Λαδάδικα), για μια υπέροχη ξεχωριστή καλοκαιρινή νύχτα.

Παίρνει τις μελωδίες του, τους όμορφους στίχους και με καλή διάθεση έρχεται να μοιραστεί μαζί μας μια βραδιά γεμάτη αγαπημένα, αξέχαστα τραγούδια.  Μαζί του οι μουσικοί Γιάννης Φιλιππουπολίτης  (πιάνο),  Αντώνης Κουμανδράκης (κιθάρα) και Γιώργος Φακαλής (μπουζούκι)

Ένα πρόγραμμα με τα ωραιότερα τραγούδια που αγαπήσαμε
Ο Βασίλης για ακόμη μια χρονιά στην Θεσσαλονίκη στηρίζοντας το καλό Ελληνικό τραγούδι, συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια σε μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης. Και δημιουργεί  ένα πρόγραμμα με  έντεχνα, λαϊκά αλλά και Κρητικά τραγούδια, γνωστές μελωδίες, ήχους και όσα  σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, και μας ταξίδεψαν..

Στο ρεπερτόριο του περιλαμβάνονται μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, προτείνοντας μια αρμονική συνεύρεση και μια ισορροπημένη ακρόαση. Ανιχνεύοντας παλιούς και νέους μουσικούς δρόμους ερμηνεύει και πάλι συνθέτες και στιχουργούς που αγάπησε και τραγούδησε στο παρελθόν. Έτσι, παρουσιάζοντας με φρέσκο τρόπο τραγούδια της προσωπικής του επιλογής, προτείνει παραστάσεις όπου συναντιούνται ο Σαββόπουλος με τον Τσιτσάνη και ο Μάλαμας με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες, οι μουσικοί με το κοινό τους ενώ δε λείπουν  και κάποια παραδοσιακά τραγούδια καθώς  και τραγούδια από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.

Βασίλης Πρατσινάκης
ΣΤΟ ΞΕΦΩΤΟ
ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΝΙΟΥ 2019

Ώρα έναρξης 23:00
Είσοδος 6 ευρώ
Ποτά 8 ευρώ
Μπύρα, κρασί 6 ευρώ
Ξέφωτο, Λυκούργου 5, Λαδάδικα
Τηλ. κρατήσεων  6932091534

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ