{ Μουσική }

Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Λυκίσκο

Μαζί του οι μουσικοι Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο και Κώστας Ματσίγγος στην κιθάρα.

 

Κατηγορίες: Συναυλίες, Live

Ο Βασίλης Πρατσινάκης στο Λυκίσκο

Χώρος: Λυκίσκος
Διεύθυνση: Συνταγματάρχου Δαβάκη 65, Κ. Ηλιούπολη, 56431
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Λυκίσκος
Τιμή: από 0.00
Ποιοι: Βασίλης Πρατσινάκης
Πότε: 21/12/2018
Ώρα έναρξης: 21:30

Ο Βασίλης Πρατσινάκης την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο Λυκίσκο, στην Άνω Ηλιούπολη.

Ο Βασίλης Πρατσινάκης την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στο Λυκίσκο, στην Άνω Ηλιούπολη.
Παίρνει τα τραγούδια του, τις μελωδίες, τους καλούς στίχους και με αγάπη, καλή διάθεση θα μοιραστεί μαζί μας μια ακόμη βραδιά στο Λυκίσκο
Η μουσική σμίγει, ενώνει, θυμομαστε και ξεχναμε, γινόμαστε παρέα και πάμε με οδηγό τον καλό στίχο και τις αξέχαστες μελωδίες.
Μαζί του οι μουσικοι Γιάννης Φιλιππουπολίτης στο πιάνο  και Κώστας Ματσίγγος στην κιθάρα.
Ο Βασίλης για ακόμη μια χρονιά στην Θεσσαλονίκη στηρίζοντας το καλό Ελληνικό τραγούδι και με συνοδοιπόρους όλους εσάς, συνεχίζει αυτό που ξεκίνησε πριν 30 χρόνια σε μουσικές σκηνές της πόλης της Θεσσαλονίκης (??ΜΥΣΤΙΚΟ??, ??ΒΑΡΔΙΑ??, ??ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ??,???ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ??) και φέτος με την αγάπη και το μεράκι στο τραγούδι και στη μουσική.
Δημιουργεί ένα πρόγραμμα με  έντεχνα, λαικα αλλά Κρητικα τραγούδια, γνωστές μελωδίες, ήχους και τραγούδια που σιγοτραγουδήσαμε, που μεγαλώσαμε μαζί τους, και μας ταξιδεψαν.
Στο ρεπερτόριο του φροντίζει να περιλάβει μερικά από τα πιο ωραία τραγούδια της σύγχρονης λαϊκής ανθολογίας, σε ένα ενδιαφέρον παιχνίδι με τα είδη και τις εποχές, προτείνοντας μια αρμονική συνεύρεση και μια ισορροπημένη ακρόαση. Ανιχνεύοντας παλιούς και νέους μουσικούς δρόμους, στο πρόγραμμα συναντά και πάλι συνθέτες και στιχουργούς που αγάπησε και τραγούδησε στο παρελθόν. Έτσι, παρουσιάζοντας με φρέσκο τρόπο τραγούδια της προσωπικής του επιλογής, προτείνει παραστάσεις όπου συναντιούνται ο Σαββόπουλος με τον Τσιτσάνη και ο Μάλαμας με τον Ξυλούρη, ο «ηλεκτρισμός» με το λαούτο και το βιολί, οι παλιές με τις καινούργιες μελωδίες, οι μουσικοί με το κοινό τους. Στο πρόγραμμα του δεν λείπουν και κάποια παραδοσιακά τραγούδια αλλά και τραγούδια από την ιδιαίτερη πατρίδα του, την Κρήτη.
Από τους Θανάση Παπακωνσταντίνου, Σωκράτη Μάλαμα, Ορφέα Περίδη, Αλκίνοο Ιωαννίδη, Νίκο Ξυδάκη Διονύση Σαββόπουλου, Σταμάτη Κραουνάκη, Ζούδιαρη,  Θανάση Παπακωνσταντινου, Δήμο Μούτση, Γιάννη Μαρκοπούλου, Θάνο Μικρούτσικο, Σταύρο Ξαρχάκο, Μάνο Λοΐζο, Σταύρο Κουγιουμτζή,  Μίκη Θεοδωράκη, Μάνο Χατζιδάκι ως τους Μάρκο Βαμβακάρη, Βασίλη Τσιτσάνη, Μανώλη Χιώτη, ένα πρόγραμμα – ταξίδι στη Ελληνική μουσική.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΡΑΤΣΙΝΑΚΗΣ   
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Λυκίσκος (καφε bar)
Συνταγματάρχου Δαβάκη 65, Κ. Ηλιούπολη
Ώρα έναρξης: 21:30
Τηλ κρατήσεων: 6949950530, 2311.241863
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ