Ο Βελόπουλος θέλει μια Ευρώπη Χριστιανική γι αυτό ονειρεύεται τείχος και ναρκοπέδιο στα σύνορα και θανατική ποινή

Ο Βελόπουλος θέλει μια Ευρώπη Χριστιανική γι αυτό ονειρεύεται τείχος και ναρκοπέδιο στα σύνορα και θανατική ποινή

Ο Κυριάκος Βελόπουλος επικεφαλής του κόμματος «Ελληνική Λύση» είναι ο νέος παίκτης στη πολιτική σκηνή. Κέρδισε μια θέση στην Ευρωβουλή και όλα τα φώτα της δημοσιότηας επάνω του. ‘Ηδη σε εμφανίσεις του στα κανάλια άρχισε να αναπτύσει και να υποστηρίζει τις θέσεις πάνω στις οποίες στηρίχθηκε η προεκλογική του εκστρατεία.

Όπως χαρακτηριστικά λέει πρέπει να υψώσουμε -όπως έκανε και η Βουλγαρία- ένα τείχος και ναρκοπέδιο στα σύνορα ώστε να προφυλαχθούμε από παράνομους εισβολείς (λαθρομετανάστες) και από τους Τούρκους..

Ταυτίζεται με τον Όρμπαν στην Ευρώπη και του αρέσει ο Σαλβίνι και οι πολιτικές του και πως θέλει Ευρώπη χριστιανική και όχι ισλαμιστές. Όταν ρωτήθηκε με ποιους θα συνεργαστεί απάντησε «Με το Θεό». Μεταξύ άλλων δήλωσε πως στηρίζει την θανατική ποινή στην Ελλάδα για βιαστές, δουλεμπόρους και εμπόρους ναρκωτικών αλλά πως αυτό θέλει να γίνεται με δημοψήφισμα του ελληνικού λαού ο οποίος θα αποφασίζει για την τύχη των εγκληματιών. Για τα ομόφυλα ζευγάρια είπε πως ως ορθόδοξος χριστιανός τα θεωρεί νεολογισμούς και δεν συμφωνεί. Όσο για τις λεγόμενες επιστολές του Ιησού που διαφήμιζε σε τηλεπωλήσεις, είπε τελικά πως είναι αντίγραφα μοναχών από παλιότερες περγαμηνές που υπάρχουν σε μοναστήρι.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως