Ο Christian Löffler σε παγκόσμια πρεμιέρα από το κανάλι του reworks

Η εμφάνιση του Christian Löffler στο reworks 2021, έρχεται σε παγκόσμια πρεμιέρα από το κανάλι του reworks στο Youtube.

Το reworks connekt, η πλατφόρμα ήχων και ιδεών του reworks festival, παρουσιάζει μια από τις σημαντικές φυσιογνωμίες στον χώρο της electronica.

Christian Löffler

Ο μαγικός χώρος του Κυβερνείου στη Θεσσαλονίκη, συνδέθηκε με την γεμάτη συναισθήματα μουσική του Christian Löffler στα πλαίσια του reworks που διεξήχθει τον Σεπτέμβριο. Αυτή την υπέροχη συναυλία θα έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθήσουμε από τις οθόνες μας το Σάββατο 29 Ιανουαρίου στις 21.00.

Συναίσθημα και αρμονία

Ο Γερμανός παραγωγός-συνθέτης, πρωτοπορεί συνεχώς τα τελευταία χρόνια, με την δημιουργικότητά του να ξετυλίγεται περίτεχνα μέσα από πολλαπλά μονοπάτια και εκφάνσεις της ηλεκτρονικής μουσικής. Η χαρακτηριστική μουσική του γεμάτη συναίσθημα και χρώματα γεμίζει τον ακροατή. Πλέον ο Loffler είναι ένα σημείο αναφοράς μόνος του.

Δημιουργικότητα, παραγωγές και συνθέσεις

Με τα άλμπουμ του Mare, A Forest και Graal ο Loffler είχε ήδη την δική του θέση στον παγκόσμιο μουσικό χάρτη, γράφοντας πανέμορφα μείγματα ηλεκτρονικής μουσικής, ambient και techno, τα οποία αγαπήθηκαν και του έδωσαν ακόμα μεγαλύτερη ώθηση.

Το 2021 η Deutsche Grammophon του ανέθεσε να δουλέψει σε συνθέσεις των Μπαχ, Μπετόβεν και Σοπέν, δημιουργώντας ένα υπέροχο άλμπουμ, μια συνομιλία ανάμεσα στο παρελθόν και το μέλλον. Το άλμπουμ Parallels: Shellac Reworks απέσπασε εξαιρετικές κριτικές και σίγουρα θα αποτελέσει σημείο αναφοράς για τις δυνατότητες της ηλεκτρονικής μουσικής και την έκφραση της δημιουργικότητας γενικότερα μέσα από τις σύγχρονες τέχνες και την πολύτιμη κληρονομιά του παρελθόντος.

Info

Tο Σάββατο 29/01 στις 21:00 θα απολαύσουμε σε παγκόσμια πρεμιέρα το σετ που ο Christian Löffler ετοίμασε ειδικά για το reworks και την Ελλάδα παρουσιάζοντάς το τον περασμένο Σεπτέμβριο στη Θεσσαλονίκη, σε έναν πανέμορφο και ιστορικό χώρο, το Κυβερνείο (Παλατάκι).

Μπορείτε να παρακολουθήσετε δωρεάν από το επίσημο κανάλι του reworks στο Youtube: https://bit.ly/3H1Hd1a

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως