Ο Dave Bautista απαντάει στο αν θα τον ξαναδούμε ως Drax στο νέο «Guardians of the Galaxy»

To «Guardians of the Galaxy», η σειρά ταινιών της Marvel, θα αποκτήσει το τρίτο της κεφάλαιο μέσα στο 2023, και ένα από τα ερωτήματα είναι αν θα ξαναδούμε τον Dave Bautista ως Drax, ένας από τους πιο συμπαθείς χαρακτήρες των ταινιών και της Marvel γενικότερα. Ο ηθοποιός μιλώντας στο Digital Spy δεν φάνηκε σίγουρος για τίποτα:

«Δεν γνωρίζω ποιο είναι το σενάριο της 3ης ταινίας, για να είμαι ειλικρινής. Υπήρχε ένα σενάριο μερικά χρόνια πριν, που προφανώς θα αλλάξει διότι η όλη κατεύθυνση του σύμπαντος της Marvel έχει αλλάξει. Οι υποχρεώσεις μου φτάνουν μέχρι το Guardians 3 και αυτό πιθανότατα θα είναι και το τέλος του Drax»

Το πρώτο «Guardians of the Galaxy» κυκλοφόρησε το 2014 ενώ τη συνέχεια του την απολαύσαμε το 2017. Δημιουργός των ταινιών αυτών, όπως και της 3ης, είναι ο James Gunn. Σ’ αυτές βλέπουμε μία ομάδα από ετερόκλητους διαγαλαξιακούς χαρακτήρες να βιώνουν τρομερές περιπέτειες σε ξένους πλανήτες.

Ο Bautista συμμετέχει στο «Army of the Dead», την νέα ταινία του Netflix που θα προβληθεί στις 21 του μήνα, όπως και στο «Dune», την πολυαναμενόμενη ταινία από τον Denis Villeneuve.

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως