Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης Δήμαρχος Παύλου Μελά για δεύτερη συνεχόμενη θητεία

Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης Δήμαρχος Παύλου Μελά για δεύτερη συνεχόμενη θητεία

Ο Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η παράταξη Ευ Πόλις επικράτησαν στην εκλογική διαδικασία της δεύτερης Κυριακής στο Δήμο Παύλου Μελά. 
 
Σύμφωνα τα αποτελέσματα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο νυν Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης συγκέντρωσε το 50,18% (10.914 ψήφους) έναντι του 49,82% (10.836 ψήφους) του υποψηφίου Γεωργίου Λίλτση και της παράταξης Ανατροπή. Αναμένονται και τα επίσημα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών.
 
Ο νικητής των εκλογών ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους, τους συνεργάτες του και όσους προσήλθαν στην κάλπη λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Διανύσαμε μια ιδιαίτερα δύσκολη προεκλογική περίοδο με εντάσεις και πίεση μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θέλω να συγχαρώ τους αντιπάλους επικεφαλής των υπολοίπων παρατάξεων για τον αγώνα που έδωσαν όλον αυτόν τον καιρό. Η επόμενη μέρα δεν χωράει διαχωριστικές γραμμές και πρέπει να μας βρει ενωμένους για το καλό του τόπου μας. Η συνεργασία για εμάς είναι απαραίτητο εχέγγυο επιτυχίας όχι γιατί υπαγορεύεται από τον Κλεισθένη, αλλά γιατί είναι αρχή μπολιασμένη στην κουλτούρα της παράταξής μας. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά και με αφοσίωση για το καλό του δήμου μας. Με ήθος, σεμνότητα και αξιοπρέπεια δίνουμε συνέχεια στη συνέπεια».
 
Ο έτερος μονομάχος της δεύτερης Κυριακής Γιώργος Λίλτσης επισκέφθηκε με τους συνεργάτες του το εκλογικό κέντρο του Δημήτρη Δεμουρτζίδη στην Πολίχνη όπου τον συνεχάρη για τη νίκη του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα θητεία του.
 
 
 
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως