{ Υγεία }

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέλαβε ένα καινούργιο σύγχρονο πλυντήριο για πλύσιμο κάδων οδών πλατειών

 

Κατηγορίες: Υγεία-Αισθητική

Ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέλαβε ένα καινούργιο σύγχρονο πλυντήριο για πλύσιμο κάδων οδών πλατειώνΟ Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέλαβε ένα καινούργιο σύγχρονο πλυντήριο για πλύσιμο κάδων οδών πλατειών.

Μετά το πλύσιμο των πάρκων, πλατειών, και οδών του Δήμου ολοκληρώνεται μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας και το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων του δήμου σε όλες τις περιοχές. Ήδη αυτό έγινε σε 7 περιοχές-τομείς της υπηρεσίας καθαριότητας. Για το λόγο αυτό, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, ο Δήμος Αμπελοκήπων-Μενεμένης παρέλαβε ένα καινούργιο σύγχρονο πλυντήριο για πλύσιμο κάδων οδών πλατειών.

Ταυτόχρονα γίνεται ο καθαρισμός και η απόφραξη των φρεατίων απορροής ομβρίων υδάτων σε όλο το δήμο ώστε να υπάρχει αντιπλημμυρική θωράκιση του δήμου και ιδιαίτερα στην χαμηλή ζώνη του.

Επίσης ενημερώνουμε τους δημότες και κατοίκους του δήμου ότι την ερχόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί η επόμενη διανομή τροφίμων του προγράμματος ΤΕΒΑ στα σπίτια των δικαιούχων από συνεργεία του δήμου. Οι διανομές των δικαιούχων από το κοινωνικό παντοπωλείο γίνονται κανονικά ενώ ταυτόχρονα ο Δήμος προχωρά και σε επιπλέον προμήθεια τροφίμων ώστε να εξασφαλισθεί βοήθεια και σε άτομα εκτός του προγράμματος ΤΕΒΑ αλλά και εκτός του κοινωνικού παντοπωλείου αν αυτό απαιτηθεί, λόγω τις παρατηρούμενης πανδημίας

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ