Ο Δήμος Καλαμαριάς στη μάχη για τη στήριξη των προσφύγων

Ο Δήμος Καλαμαριάς στη μάχη για τη στήριξη των προσφύγων

Ο Δήμος Καλαμαριάς  στέκεται με  σεβασμό στην ανθρώπινη ζωή  και θέλει να εκφράσει την αλληλεγγύη  στο δράμα των προσφύγων και μεταναστών που ζουν κάτω από πολύ άσχημες και δύσκολες συνθήκες.  Για το λόγο αυτό και επειδή υπάρχει άμεση ανάγκη βοήθειας τους, αρχίζει τη συγκέντρωση βασικών  ειδών πρώτης ανάγκης.
 
Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη Δευτέρα  7/9  θα υπάρχει στο δημαρχιακό μέγαρο (Κομνηνών 58) καλάθι όπου θα συγκεντρώνονται βασικά είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα μακράς διάρκειας (που δεν χρειάζονται ψυγείο), είδη καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής, παιδικές τροφές (γάλα μακράς διάρκειας, μπισκότα, κρουασάν), παιδικές και βρεφικές πάνες ( pampers) εμφιαλωμένα νερά  και απολυμαντικά.
 
Επίσης την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της  μουσικοχορευτικής εκδήλωσης από το συγκρότημα ENCARDIA που πραγματοποιείται στην πλατεία Προσφυγικού Ελληνισμού (πλατεία δημαρχείου) στις 9 το βράδυ, με ελεύθερη είσοδο, διασκεδάζουμε και παράλληλα προσφέρουμε τη βοήθειά μας στους πρόσφυγες. Πολλαπλά καλάθια περιμετρικά της πλατείας,  θα συγκεντρώσουν τα παραπάνω είδη , αποδεικνύοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη και την  ανθρωπιά των Καλαμαριωτών.
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως