{ Τελευταία νέα }

Ο Δήμος Κασσάνδρας καθάρισε την περιοχή του Μώλου στη Χανιώτη


Κατηγορίες: Χαλκιδική

Ο Δήμος Κασσάνδρας καθάρισε την περιοχή του Μώλου στη ΧανιώτηΗ Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε ότι οι καθαρισμοί σε κάθε επιβαρυμένη περιοχή του Δήμου συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό

Σε έναν απέραντο σκουπιδότοπο είχε μετατραπεί τα τελευταία χρόνια η περιοχή του Μώλου στη Χανιώτη καθώς η εγκατάλειψη της ήταν κάτι περισσότερο από προφανής.
Ένα "βουνό" ογκωδών αντικειμένων αλλά και μπαζών υποβάθμιζε ακόμη περισσότερο την εικόνα της περιοχής ενώ στα τόσα χρόνια της εγκατάλειψης της περιοχής, ποτέ ξανά ο Δήμος δεν είχε προχωρήσει σε κοπή χόρτων, με αποτέλεσμα η υπερβλάστηση να έχει "πνίξει" το σημείο και να προκαλεί τον προβληματισμό και το φόβο των περιοίκων για ερπετά και τρωκτικά.
Ο Δήμος Κασσάνδρας, στο πλαίσιο της καμπάνιας "Καθαρή Κασσάνδρα", προχώρησε στον καθαρισμό της περιοχής με μηχανήματα έργου και οχήματα αποκομιδής με αποτέλεσμα πλέον ο Μώλος να είναι πεντακάθαρος.
Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά δήλωσε ότι οι καθαρισμοί σε κάθε επιβαρυμένη περιοχή του Δήμου συνεχίζονται με εντατικό ρυθμό με στόχο η Κασσάνδρα να καθαρίσει απολύτως από κάθε εστία ρύπανσης. Σκοπός της καμπάνιας είναι να αποδοθεί στους Δημότες καθαρό περιβάλλον που εξασφαλίζει αξιοπρεπή διαβίωση. Τέλος, καλεί τους κατοίκους και επισκέπτες της Κασσάνδρας να προστατέψουν το περιβάλλον και να φροντίζουν να το διατηρούν καθαρό. 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ