{ Τελευταία νέα }

Ο Δήμος Παύλου Μελά συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Ο Δήμος Παύλου Μελά συγκεντρώνει είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου ΜουζακίουΤα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν στις αρμόδιες τοπικές Αρχές, για κάλυψη αναγκών σε νοικοκυριά και μοναχικά άτομα που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός»

Aπό την Πέμπτη 24/9 ο Δήμος Παύλου Μελά συγκεντρώνει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες του Δήμου Μουζακίου.

Ο Δήμος Παύλου Μελά εκφράζει έμπρακτα την αλληλεγγύη του στους κατοίκους του Δήμου Μουζακίου Καρδίτσας που υπέστησαν μεγάλες καταστροφές και με πρωτοβουλία της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής και των δομών: Κέντρο Κοινότητας, Κοινωνικό Παντοπωλείο – Συσσίτιο και Κοινωνικό Φαρμακείο, συγκεντρώνουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου έως και την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, τις ώρες 08:00-14:00.

Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και στο πλαίσιο της στήριξης των πλημμυροπαθών ο Δήμαρχος Δημήτρης Δεμουρτζίδης και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής, Υγείας και Προνοιακών Θεμάτων Χαρά Αμανατίδου, καλούν τους πολίτες να βοηθήσουν με τη συλλογή τροφίμων μακράς διαρκείας (γάλατα, χυμοί, ζυμαρικά, ρύζι, όσπρια, πάστα ντομάτας, λάδι, αλεύρι, δημητριακά κ.α), ειδών καθαριότητας και υγιεινής (σαμπουάν, σαπούνια, οδοντόκρεμες, καθαριστικά κ.α) και φαρμάκων.

Τα συγκεντρωθέντα είδη θα παραδοθούν στις αρμόδιες τοπικές Αρχές, για κάλυψη αναγκών σε νοικοκυριά και μοναχικά άτομα που επλήγησαν από την κακοκαιρία «Ιανός».

Οι προσφορές των πολιτών θα συλλέγονται στα παρακάτω σημεία:
➢Κέντρο Πολιτισμού «Χρήστος Τσακίρης», Ισόγειο, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη
➢Κοινωνικό Παντοπωλείο, 28ης Οκτωβρίου 152 & Γιάννη Ρίτσου 2, Σταυρούπολη
.

Οι Κοινωνικές δομές του Δήμου Παύλου Μελά συνεχίζουν σταθερά το έργο τους και στηρίζουν ευπαθείς ομάδες με ουσιαστικές πρωτοβουλίες και ανθρωπιστική βοήθεια, με την αρωγή των συμπολιτών μας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ
ΤΜΗΜΑ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
Λήμνου 2, 56430, Θεσσαλονίκη
Τσιούκλη Δήμητρα, Γερούλη Μαριάνα, Κουλάχογλου Κωνσταντία
Τηλέφωνα: 2310 604904, 2310 609079, 2310 020167
Fax: 2310 020191
Email: [email protected], [email protected], [email protected]

Αναδεικνύουν την αξία της αλληλεγγύης στην τοπική κονωνία του Δήμου Παύλου Μελά.

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ