Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην επίλυση του προβλήματος του 25ου Νηπιαγωγείου

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην επίλυση του προβλήματος του 25ου Νηπιαγωγείου

Μετά την προβολή του προβλήματος από τον βουλευτή Α Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστο Γιαννούλη, των 18 παιδιών του 25ου Νηπιαγωγείου που συστεγάζεται με το 29ο Δημοτικό στην Χαριλάου και την περαιτέρω δημοσιότητα που έλαβε το θέμα, ο Δήμος Θεσσαλονίκης συνέβαλε στην επίλυση του προβλήματος.

Εκπρόσωποι των γονέων του 25ου Νηπιαγωγείου και μέλη του ΔΣ του 29ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης παρευρέθηκαν στην Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Θεσσαλονίκης με σκοπό να αναδείξουν το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τις αίθουσες των νηπίων και ζήτησαν τη συνδρομή του Δήμου για την επίλυσή του.

Το Δ.Σ. ανακοίνωσε προφορικά τις λύσεις που έχουν δρομολογηθεί για την προσωρινή επίλυση μέχρι την οριστική εγκατάσταση των ΚΙΒΟ εκτός της αυλής του Σχολείου και τη μετεγκατάσταση των προνηπίων από την υπόγεια αίθουσα σε μία καταλληλότεραη
Η εγκατάσταση των ΚΙΒΟ θα γίνει σε δύο οικόπεδα του Δήμου, επί της οδού Υψηλάντου και Κ. Καραμανλή. Οι εργασίες για την εγκατάστασή του, θα ξεκινήσουν άμεσα και θα  αποκαταστήσουν το γήπεδο μπάσκετ.

Στο τέλος της ανακοίνωσής του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης ευχαριστεί το Δήμο για την άμεση και ουσιαστική επίλυση του προβλήματος καθώς επίσης και τη Διεύθυνση και τα μέλη του Διδακτικού προσωπικού του Σχολείου.

«Εξακολουθούμε όμως να επιδιώκουμε την οριστική εγκατάσταση προνηπίων σε κανονικές σχολικές εγκαταστάσεις» δηλώνει με ανάρτησή του ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 29ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως