{ Τελευταία νέα }

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο μέλι. Δείτε αναλυτικά


Κατηγορίες: Ελλάδα

Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο μέλι. Δείτε αναλυτικάΟ ΕΦΕΤ ανακαλεί νοθευμένο μέλι.

H Περιφερειακή Διεύθυνση Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης του ΕΦΕΤ, στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί και σε συνεργασία με την Χημική Υπηρεσία Κεντρικής Μακεδονίας – Τμήμα Α που διεξήγαγε τις χημικές αναλύσεις, διαπίστωσε το νοθευμένο προϊόν.
 
Πρόκειται για μέλι από άνθη και βότανα με την εμπορική ονομασία «Καλημέρα … με μέλι» σε γυάλινη κλειστή συσκευασία 500 γραμμαρίων, με αριθμό παρτίδας L250619 και ανάλωση κατά προτίμηση πριν από: 25/06/2022, το οποίο συσκευάζεται στην Ε.Ε. για την ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ ΚΩΝ/ΝΑ, Λεωφ. Καραμανλή 22, Θεσσαλονίκη. Το προϊόν διακινήθηκε από την επιχείρηση ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΣΤ. ΓΚΑΓΚΑΝΙΑΡΑ, Εμπόριο φυσικού μελιού και ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής, 14ο χλμ ΠΕΟ Θεσσαλονίκης-Καβάλας, Λαγυνά Θεσσαλονίκης.
 
Ο ΕΦΕΤ απαίτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου της συγκεκριμένης παρτίδας από το ανωτέρω «μη κανονικό - νοθευμένο προϊόν» από την εσωτερική αγορά και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι, ενώ καλούνται οι καταναλωτές, που το έχουν ήδη προμηθευτεί να μην το καταναλώσουν.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ