{ Τελευταία νέα }

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγχαίρει την Περιφέρεια για τη Δράση Ενίσχυσης Επιχειρήσεων


Κατηγορίες: Θεσσαλονίκη νέα

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγχαίρει την Περιφέρεια για τη Δράση Ενίσχυσης ΕπιχειρήσεωνΗ Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είναι κοντά στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που προκύπτουν

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης συγχαίρει μέσω σχετικής επιστολής, την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα για τη Δράση με τίτλο «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία», η οποία χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Κεντρική Μακεδονία» 2014-2020 του ΕΣΠΑ 2014-2020.

Για μια ακόμη φορά αποδεικνύεται ότι η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, είναι κοντά στους επαγγελματίες και αφουγκράζεται τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τις ανάγκες που προκύπτουν μετά από αυτή τη μεγάλη κρίση που μαστίζει τους τελευταίους μήνες την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Aποδεικνύεται έτσι ότι όταν η πολιτεία θέλει, μπορεί να δώσει πραγματικές λύσεις προς όφελος της επιχειρηματικής κοινότητας.

Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης
Πλατεία Μοριχόβου 1, 54625 Θεσσαλονίκη
Τηλ. 2310 548876, 2310 547887


,

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ