Site icon Cityportal.gr

Ο «Ερωτευμένος Καίσαρ» στην ΕΣΗΕΜ-Θ

εξώφυλλο βιβλίου

Ο δημοσιογράφος – συγγραφέας Παναγιώτης Σερ. Χανός και οι εκδόσεις “24γράμματα” την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου &  ώρα  18.30 παρουσιάζουν το βραβευμένο ιστορικό μυθιστόρημα στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Μακεδονίας-Θράκης 

Τo περιπετειώδες και ανατρεπτικό Ιστορικό μυθιστόρημα που έχει βραβευτεί από τον Πολιτιστικό Οργανισμό Culture4All–Πολιτισμός για Όλους” και την Εθνική Εταιρεία Ελλήνων Λογοτεχνών (στο πλαίσιο Πανελλήνιας πρόσκλησης προς συγγραφείς με θέμα “Μόρια Λέσβου, 2.500 χρόνια Ιστορίας”/Ιανουάριος 2019) παρουσιάζουν στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΜ-Θ (Στρατηγού Καλλάρη 5 – τηλ 2310 243575) ο δημοσιογράφος/συγγραφέας Παναγιώτης Σερ. Χανός και οι εκδόσεις “24γράμματα”.

Με την τήρηση όλων των αναγκαίων υγειονομικών μέτρων προστασίας κατά του covid, στην εκδήλωση ο συγγραφέας θα μιλήσει για τον “Ερωτευμένο Καίσαρα” και θα υπογράψει βιβλία του, ενώ για τις αρχαιολογικές, ιστορικές, κοινωνικές, φιλοσοφικές και λογοτεχνικές πτυχές του μυθιστορήματος, θα παρουσιάσουν οι:

τον Διάλογο θα συντονίσει ο Φώτης Κουτσαμπάρης  Δημοσιογράφος/ Συγγραφέας/Ποιητής

Σχετικά με το βιβλίο: 

Ερωτευμένος Καίσαρ | Παναγιώτης Σερ. Χανός

 

Exit mobile version