{ Παιδί }

«Ο Φεγγαροσκεπαστής» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»


Κατηγορίες: Παιδί

«Ο Φεγγαροσκεπαστής» στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου-μαύρου θεάτρου «ο Φεγγαροσκεπαστής» του Eric Puybaret, σε διπλή παράσταση, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 και στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής

Η Πολιτιστική Εταιρία Εκπαιδευτικών Νομού Κιλκίς παρουσιάζει την παράσταση κουκλοθέατρου-μαύρου θεάτρου «ο Φεγγαροσκεπαστής» του Eric Puybaret, σε διπλή παράσταση, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 στις 11.30 και στις 18.00 στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»  (Τριπόλεως και Χηλής 12-Καλαμαριά, τηλ.231331 4581).
Το ποιητικό παραμύθι για την φιλία και την αλληλεγγύη διασκεύασε σε ελεύθερη και απολαυστική απόδοση η εκπαιδευτικός, υπεύθυνη της παιδικής σκηνής της Πολιτιστικής Εταιρίας Εκπαιδευτικών Ν. Κιλκίς, Θεοδοσία Σβολάκη και σκηνοθέτησε η ίδια μαζί με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Δημήτρη Σακατζή, ενώ τους συντελεστές της παράστασης αποτελούν μέλη της Εταιρίας, εμψυχωτές δάσκαλοι και νηπιαγωγοί του Κιλκίς.  
Η παράσταση βασισμένη στις τεχνικές του κουκλοθέατρου και του Μαύρου θεάτρου γεμάτη με χρώματα μουσική και μαγεία,  παρουσιάστηκε ήδη στο Κιλκίς, στην Σταυρούπολη και στην Θέρμη με επιτυχία και προσκαλεί το κοινό να ακολουθήσει τον «Φεγγαροσκεπαστή» στο ταξίδι του στην Καλαμαριά.
«Παιδιά πρέπει να σκεπάσω το φεγγάρι! Όχι γιατί κρυώνει αλλά γιατί είμαι ο Φεγγαροσκεπαστής του και πρέπει να φτιάξω τα πιο όμορφα μισοφέγγαρα. Πως όμως θα ανέβω εκεί ψηλά; Θα έρθετε μαζί μου μήπως και τα καταφέρουμε;»


Οι συντελεστές:
Σενάριο σε ελεύθερη διασκευή: (από το ομώνυμο παραμύθι του Eric Puybaret)
Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου
Σκηνοθεσία : Δημήτρης Σακατζής και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου
Κούκλες : Virginja Davtcheva
Σκηνικά : Virginja Davtcheva και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου
Μουσική : Νατάσα Καββαδία
Στίχοι τραγουδιών : Νατάσα Καββαδία και Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου
Ήχοι και φώτα: Δέσποινα Μαραγκουδάκη και Θεόφιλος Γουλτίδης


Παίζουν:
Θεόφιλος Γουλτίδης (Γέρο-Ναπολέων) Φωτιάδου Ξένια , Τσουβελεκίδου Ιωάννα και  Κουλίδου Τζένη(Τα 3 Συννεφάκια και οι Σαπουνόφουσκες), Παρέσσα Πολυχρονίδου(Τιμολέων), Φανή Δημητριάδου(Α΄ Αστρονόμος), Κώστας Ραμπίδης( Β΄ Αστρονόμος, Αρίστος),  Καλλιόπη Μητσακάκη(Λέανδρος), Γεωργία Λιλίτσα: (Δάφνη),Δέσποινα Μαραγκουδάκη ( Πολυχρόνης), Στέλλα Δουδούμη ( Ερρίκος),
Ιωαννίδης Χρήστος (Τζίμης), Φωφώ Μπάπκα, (Μαργαρίτα) Ελισάβετ Γεωργιάδου( Χλόη)

 

Ο «ΦΕΓΓΑΡΟΣΚΕΠΑΣΤΗΣ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΙΑ Ν.ΚΙΛΚΙΣ

ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑ,  στο Δημοτικό Θέατρο Καλαμαριάς «Οδού Χηλής»
 ΣΑΒΒΑΤΟ   24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ            
ΩΡΕΣ     ΠΑΡΑΣΤΆΣΕΩΝ      11.30΄     και     18.00΄
INFO:
ΕΙΣΟΔΟΣ: 5 ευρώ
Θεοδοσία Σβολάκη-Μπάντζου: 6974099819

 

Τι παραστάσεις παίζουν τα θέατρα της Θεσσαλονίκης
                                (δείτε τη μέρα που σας ενδιαφέρει)

►  Δευτέρα   /   Τρίτη   /   Τετάρτη   /   Πέμπτη   /   Παρασκευή   /   Σάββατο   /   Κυριακή

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ