{ Τελευταία νέα }

O Φιλ Κόλινς λέει όχι στη χρήση του τραγουδιού του «In The Air Tonight» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ.


Κατηγορίες: Διεθνή

O Φιλ Κόλινς λέει όχι στη χρήση του τραγουδιού του  «In The Air Tonight» στις  προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ.Αρνητικός εμφανίστηκε ο Φιλ Κόλινς στη χρήση του τραγουδιού του «In The Air Tonight» στις προεκλογικές συγκεντρώσεις του Ντόναλντ Τραμπ.

 
Ο καλλιτέχνης έστειλε μάλιστα επιστολή για παύση μετάδοσης της μεγάλης αυτής επιτυχίας του, με το που το τραγούδι του ακούστηκε στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας του Αμερικανού προέδρου, στο Ντε Μόιν της Αϊόβα.
Ο Eκπρόσωπος του Φιλ Κόλινς ανέφερε ότι: «Ναι, γνωρίζουμε καλά τη χρήση του τραγουδιού στην εκστρατεία του Τραμπ και έχουμε ήδη εκδώσει διαταγή «παύσης και διακοπής» μέσω των δικηγόρων μας που συνεχίζουν να παρακολουθούν την κατάσταση».
Τέλος σημειώνεται ο Νιλ Γιανγκ και τα συγκροτήματα Dexys Midnight Runners, Panic! At The Disco, The Rolling Stones, Linkin Park έχουν προσφύγει στη δικαιοσύνη ή έχουν προειδοποιήσει ότι θα πάρουν μέτρα για να μην ακούγεται η μουσική τους στην προεκλογική καμπάνια του Ντόναλντ Τραμπ.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ