Site icon Cityportal.gr

Ο George Clooney τραυματίστηκε μετά από συντριβή της μοτοσικλέτας στη Σαρδηνία

Ο George Clooney τραυματίστηκε μετά από συντριβή της μοτοσικλέτας στη Σαρδηνία
Ο αγαπητός ηθοποιός George Clooney τραυματίστηκε μετά από συντριβή της μοτοσικλέτας στη Σαρδηνία
 
Ο ηθοποιός, των οποίων οι τραυματισμοί δεν θεωρούνται απειλητικοί για τη ζωή, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
 
Σύμφωνα με τα δελτία  των τοπικών ΜΜΕ  οι τραυματισμοί του Clooney δεν είναι σοβαροί, αλλά o ίδιος  μεταφέρθηκε παραύτα στην αίθουσα έκτακτης ανάγκης του νοσοκομείου John Paul II.
Η αστυνομία δήλωσε ότι δεν έχει καμία πληροφορία, αλλά το νοσοκομείο προφανώς είπε στο NBC News, ότι ο Clooney έχει ήδη εισαχθεί σε αυτό.
 
Η La Nuova Sardegna δήλωσε ότι ο 57χρονος ήταν επικεφαλής σε μια ταινία σήμερα Τρίτη όταν η μοτοσικλέτα του χτυπήθηκε από ένα αυτοκίνητο. Ο ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός Mediaset, επικαλούμενος το περιοδικό  Chi, δήλωσε ότι το ατύχημα συνέβη κοντά στην Costa Corallina, στην επαρχία Olbia.
 
Η εφημερίδα δημοσίευσε μια φωτογραφία προφανώς από τη σκηνή, δείχνοντας μια ελαφρά σπασμένη μοτοσικλέτα και ένα αυτοκίνητο, με μια λεζάντα που υποδηλώνει ότι το αυτοκίνητο είχε ανατραπεί.
 
Ο Clooney έχει ένα σπίτι στην ιταλική ενδοχώρα, στη λίμνη Κόμο. Βρίσκεται στη Σαρδηνία από τα μέσα Μαΐου, γυρίζοντας την τηλεοπτική σειρά Catch-22, την οποία σκηνοθέτησε και στην οποία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Hugh Laurie, τον Kyle Chandler και τον Christopher Abbott.
 
Με πληροφορίες από την Guardian
Exit mobile version