{ Τελευταία νέα }

O Γιάννης Πάριος ''αρπάχτηκε'' σε συναυλία με τον δήμαρχο Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. «Την έκανες την...»


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

O Γιάννης Πάριος ''αρπάχτηκε'' σε συναυλία με τον δήμαρχο Συκεών Σίμο Δανιηλίδη. «Την έκανες την...»O Γιάννης Πάριος ''αρπάχτηκε'' με τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στον Δήμο Συκεών. «Την έκανες την...»

O Γιάννης Πάριος ''αρπάχτηκε''  με τον Δήμαρχο Σίμο Δανιηλίδη κατά τη διάρκεια της συναυλίας του στον Δήμο Συκεών.   «Την έκανες την...» ακούστηκε να λέει χαρακτηριστικά ο γνωστός  τραγουδιστής.
Έντονη λογομαχία είχε κατά τη διάρκεια συναυλίας του ο Γιάννης Πάριος με τον δήμαρχο Συκεών. Όπως χαρακτηριστικά βλέπουμε στο βίντεο, υπήρχε ένα θέμα με το ρεύμα στη συναυλία, με τον γνωστό τραγουδιστή και τον Δήμαρχο να ανοίγουν έντονο διάλογο.
 
«Γιατί κόβεις το ρεύμα;», ρώτησε ο Γιάννης Πάριος και πήρε την απάντηση του δημάρχου: «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω».
«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και είπε ο δήμαρχος: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα».
Δείτε τι έγινε στη συναυλία… στο βίντεο που ανέβασε η εφημερίδα Μακεδονία

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ