Ο Γιάννης Κακλέας για την αποχώρηση Σερβετάλη

Γιάννης Κακλέας («Διαμάντια και Μπλουζ»)

Ο Γιάννης Κακλέας, σκηνοθέτης της παράσταση «Ρινόκερος» δεν είχε κανένα σχόλιο μετά την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει καθώς, όπως δήλωσε ο ίδιος «Η Τέχνη είναι για όλους», αρνούμενος να παίξει σε θέατρο μόνο για εμβολιασμένους.

Από την απόφαση του ηθοποιού δημιουργήθηκε σάλος ο οποίος ακολούθησε τις αλυσιδωτές αντιδράσεις και τοποθετήσεις δημοσίων προσώπων, με άλλους να τον λοιδορούν και άλλους να τον στηρίζουν.

Ο Σερβετάλης από την πλευρά του προχώρησε σε επίσημη ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δηλώνει ότι είχε ενημερώσει από το καλοκαίρι την παραγωγή για τις προθέσεις του ενώ η παραγωγή επιβεβαίωσε τα λεγόμενά του.

Για κάποιες μέρες το μέλλον της παράστασης ήταν μετέωρο, τελικά όμως ανακοινώθηκε ότι έγινε αντικατάσταση και ήδη ο Αιμιλιανός Σταματάκης κάνει πρόβες με την ομάδα ενώ η πρεμιέρα αναμένεται μέσα στον Δεκέμβρη.

Ο Γιάννης Κακλέας τόσο καιρό είχε τηρήσει σιγή ιχθύος, ενώ τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους αποφάσισε με μια γελοιογραφία να σατιρίσει την κατάσταση σχολιάζοντας «Επειδή στη ζωή μου αρέσει να γελάω και όχι να φανατίζομαι!».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως