{ Εκδηλώσεις }

O Jeff Kinney στο Ολύμπιον με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κακός χαμός»


Κατηγορίες: Παρουσιάσεις βιβλίων

O Jeff Kinney στο Ολύμπιον με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κακός χαμός»
Δωρεάν

Χώρος: Ολύμπιον
Διεύθυνση: Πλατεία Αριστοτέλους 10, 54623
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Ολύμπιον
Τιμή: από 0.00

Πότε: 07/12/2019
Ώρα έναρξης: 12:00

Ο JEFF KINNEY, συγγραφέας του ΣΠΑΣΊΚΛΑ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. Εμείς σας προειδοποιήσαμε… Ελάτε με δική σας ευθύνη. Αυτό το show δε γίνεται να το χάσετε!

Με αφορμή το νέο του βιβλίο «Κακός χαμός», που μόλις κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Ψυχογιός, ο Jeff Kinney, συγγραφέας της περίφημης σειράς «Το ημερολόγιο ενός σπασίκλα», έρχεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να συναντήσει τους φανατικούς του φίλους.
Ο JEFF KINNEY, συγγραφέας του ΣΠΑΣΊΚΛΑ, έρχεται στη Θεσσαλονίκη και θα γίνει ο ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ. Σας περιμένουμε να συμμετέχετε σε μια μοναδική διαδραστική παράσταση από τον ίδιο στον κινηματογράφο Ολύμπιον!
Εμείς σας προειδοποιήσαμε… Ελάτε με δική σας ευθύνη. Αυτό το show δε γίνεται να το χάσετε!
Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019
Κινηματογράφος Ολύμπιον
Είσοδος ελεύθερη

Οι πόρτες ανοίγουν στις 11:30 π.μ.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

ΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΝΟΣ ΣΠΑΣΙΚΛΑ 14: ΚΑΚΟΣ ΧΑΜΟΣ
Χάρη σε μια απρόσμενη κληρονομιά η οικογένεια του Γκρεγκ Χέφλι έχει την ευκαιρία να κάνει μεγάλες αλλαγές στο σπίτι της. Σύντομα, όμως, ανακαλύπτουν ότι η ανακαίνιση του σπιτιού δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Μόλις οι τοίχοι αρχίζουν να πέφτουν, σκάνε μύτη ένα σωρό προβλήματα. Σάπια ξύλα, τοξική μούχλα, ανεπιθύμητα μαμούνια και κάτι ακόμη πιο απειλητικό κάνουν τον Γκρεγκ και την οικογένειά του να αναρωτιούνται αν οι εργασίες ανακαίνισης αξίζουν τελικά τον κόπο. Όταν, επιτέλους, η σκόνη κατακάτσει, θα μπορούν οι Χέφλι να μείνουν σε αυτό το σπίτι... ή θα αναγκαστούν να μετακομίσουν σε άλλη πόλη;

Who is who: Ο αμερικανός συγγραφέας και εικονογράφος Jeff Kiney έγινε γνωστός για τη σειρά βιβλίων «Ημερολόγιο ενός Σπασίκλα», που παρουσιάζει έναν απροσδόκητο ήρωα ο οποίος αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, γνωρίζοντας πρωτοφανή επιτυχία σε όλον τον κόσμο.Τα βιβλία της σειράς έχουν κερδίσει πολλά βραβεία ψηφισμένα από μαθητές και εκπαιδευτικούς σε όλο τον κόσμο!
Ο ΤΖΕΦ ΚΙΝΙ είναι ο Νο1 ευπώλητος συγγραφέας της εφημερίδας New York Times και έξι φορές νικητής στα Βραβεία Nickelodeon Kids' Choice, στην κατηγορία Αγαπημένο Βιβλίο, για τη σειρά Το ημερολόγιο ενός Σπασίκλα. Ο Τζεφ έχει ανακηρυχθεί από το περιοδικό Time ένας από τους 100 Ανθρώπους στον Κόσμο με τη Μεγαλύτερη Επιρροή. Είναι επίσης ο δημιουργός της εταιρείας Poptropica, ενός από τους 50 Καλύτερους Ιστοτόπους, σύμφωνα με το περιοδικό Time. Πέρασε τα παιδικά του χρόνια στην Ουάσινγκτον και μετακόμισε στη Νέα Αγγλία το 1995. Ζει με τη γυναίκα και τους δύο γιους τους στη Μασαχουσέτη, όπου είναι ιδιοκτήτες του βιβλιοπωλείου Μια Απίθανη Ιστορία.


:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ