Ο Justin Bieber ανέβαλε την περιοδεία του στη Βόρεια Αμερική νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα λόγω μιας άγνωστης ασθένειας και τώρα αποκάλυψε ότι έδινε μάχη με την παράλυση του προσώπου.

«Όπως πιθανότατα μπορείτε να δείτε από το πρόσωπό μου, έχω αυτό το σύνδρομο που ονομάζεται σύνδρομο Ramsay Hunt και είναι από αυτόν τον ιό που επιτίθεται στο νεύρο στο αυτί μου και στα νεύρα του προσώπου μου», είπε ο τραγουδιστής σε βίντεο που μοιράστηκε στα social media και συνέχισε «Όπως μπορείτε να δείτε, αυτό το μάτι δεν ανοιγοκλείνει, δεν μπορώ να χαμογελάσω από αυτήν την πλευρά του προσώπου μου, το ένα μου ρουθούνι δεν κουνιέται. Άρα υπάρχει πλήρης παράλυση σε αυτή την πλευρά του προσώπου μου».

«Επομένως, για όσους είναι απογοητευμένοι επειδή ακυρώνω τις εμφανίσεις μου, απλά δεν είμαι σωματικά ικανός να τις κάνω. Αυτό είναι πολύ σοβαρό, όπως μπορείτε να δείτε. Μακάρι να μην ήταν έτσι, αλλά προφανώς, το σώμα μου μου λέει ότι πρέπει να χαλαρώσω και ελπίζω να καταλάβετε».

Ο Bieber πρόσθεσε ότι κάνει ασκήσεις προσώπου σε μια προσπάθεια «να επαναφέρει το πρόσωπό μου στο φυσιολογικό», αλλά δεν είναι σίγουρος πόσο χρόνο θα πάρει. Δείτε το πλήρες βίντεο παρακάτω.

Δυστυχώς, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Bieber αναγκάζεται να καθυστερήσει την περιοδεία του «Justice World Tour», αφού την προηγούμενη φορά βρέθηκε θετικός στον COVID-19.

Διαβάστε επίσης:

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον παραμυθένιο γάμο της Μπρίτνεϊ Σπίαρς (ΦΩΤΟ)