Ο Κορνήλιος και το αστέρι με τα χρώματα | Mία παράσταση από παιδιά για παιδιά

Το παιδικό τμήμα της Θεατρικής Αγωγής του Τμήματος Παιδείας του Δήμου Καλαμαριάς, πάντα ευαισθητοποιημένο και ανήσυχο, δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις δράσεις του.

Την Παρασκευή 26 Μαΐου 2023 στις 19:00 στο Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Καλαμαριάς, στην Ανδρέα Παπανδρέου 35 (περιοχή Αϊ Γιάννη) θα ανεβάσει την παράσταση με τίτλο: ” Ο Κορνήλιος και το αστέρι με τα χρώματα“, ένα έργο εμπνευσμένο από το ομώνυμο βιβλίο του Σπύρου Μπάτζιου, της Ειρήνης Κυρμανίδου και της Ελένης Παπαδοπούλου το οποίο εκδόθηκε με τη βοήθεια του συλλόγου ‘’Λάμψη’’ (Σύλλογος γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες) και έγινε δωρεά στην θεατρική αγωγή του δήμου μας.

 

«Είναι συγκινητικό να βλέπεις τα παιδιά να συμμετέχουν σε τέτοιες δράσεις. Η εν συναίσθηση που τα διακρίνει δείχνει ποιο θα είναι το αύριο αυτού του τόπου, ένα μέλλον με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπο. Είμαι περήφανος για τους νέους μας, γιατί πάντα μας δείχνουν τον δρόμο» τονίζει ο Δήμαρχος Καλαμαριάς, Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Στην εκδήλωση θα υπάρχει εκπρόσωπος του συλλόγου ‘’Λάμψη’’ που θα μιλήσει για τις δράσεις του συλλόγου, αλλά και τον ιάσιμο, πλέον, παιδικό καρκίνο. Επίσης, θα γίνουν δωρεές μαλλιών από παιδιά. Mία παράσταση από παιδιά για παιδιά, που δεν πρέπει σίγουρα να χάσετε. Την εκτέλεση του έργου και την επιμέλεια της δράσης έχει αναλάβει η θεατρολόγος του Δήμο Καλαμαριάς, Μαριάντζελα Κουνταρδά.

► Info

Παρασκευή 26 Μαΐου 2023
Ώρα έναρξης: 19:00
Νέο Πολιτιστικό Κέντρο Παιδείας και Νεολαίας του Δήμου Καλαμαριάς
Ανδρέα Παπανδρέου 35 (περιοχή Αϊ Γιάννη)
Είσοδος ελεύθερη

Φωτογραφία εξωφύλλου από το depositphotos.com


  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη. Πρόγραμμα παραστάσεων, συναυλιών, εκδηλώσεων με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως