Site icon Cityportal.gr

Ο Κωνσταντίνος Καρπούζης διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Ο Κωνσταντίνος Καρπούζης διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη

Ο Κωνσταντίνος Καρπούζης, ανακοίνωσε ότι διεκδικεί το δημαρχιακό θώκο στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, δηλώνοντας σχετικά «Στην Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν χωρούν χρώματα και κόμματα».

Ο Κωνσταντίνος Καρπούζης (Σύμβουλος Δημοτικής Ενότητας Πυλαίας –  Προγραμματιστής) είναι ένας νέος γηγενής Πυλαιώτης που ζει και παλεύει για τον τόπο του. Είναι εκλεγμένος σύμβουλος στην δημοτική ενότητα Πυλαίας στο Δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη από το 2014 με την παράταξη Νέο Πρόσωπο του Νίκου Νυφούδη.

Άσκησε τα καθήκοντα του σαν αντιπολίτευση στην πενταετία με ευλάβεια και κοινωνική ευθύνη. Είναι ενεργό μέλος πολιτιστικών και αθλητικών συλλόγων και έδωσε πολλές «μάχες» για να προσφέρει στον κόσμο. Ήταν υπέρμαχος στη δημιουργία σχολείων και ακόμη είναι.

Κάποιες δράσεις σε συνεργασία με συλλόγους είναι το φεστιβάλ «Ελαιόρευμα» που φέτος θεσμοθετήθηκε, και η προσπάθεια για δημιουργία λαογραφικού και αρχαιολογικού μουσείου στην Πυλαία.

Πολλοί του λένε ότι πάει να κολυμπήσει στα βαθιά με την πρόθεσή του για την διεκδίκηση του δημαρχιακού θώκου στο δήμο Πυλαίας-Χορτιάτη, στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019. Τους απαντάει ότι σαν τριαθλητής ξέρει να κολυμπάει σαν δελφίνι.
Η νέα σεζόν θα είναι εκλογική γι’ αυτό λοιπόν δηλώνει παρών και μπαίνει μπροστά για τους  συμπολίτες του και είναι εδώ να τους βοηθήσει. Μόνο μαζί μπορεί να επιτευχθεί η δημιουργική αλλαγή.

Exit mobile version